Živko ne očajava: ''Uz pun JNA, biće potpuno drugačije!''

Autor: Beta Beta
utorak 18.08.2015.
23:48
Izvor: Beta

Golman Partizana Živko Živković ocenio je da je večerašnja utakmica u gostima protiv beloruske ekipe BATE Borisova mogla da se žavrši i bolje i gore po crno-bele i istakao da će se u revašu igrati potpuno drugačija utakmica.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras na gostovanju od beloruske ekipe BATE Borisov sa 1:0 u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Jedini gol na utakmici postigao je Mihail Gordejčuk u 75. minutu.

"Moglo je bolje, moglo i gore. Imali smo dve-tri stopostotne šanse koje nismo iskoristili. Možda nas je malo poremetio crveni karton u poslednjem trenutku prvog poluvremena. BATE je onda je uspostavio inicijativu...

Sve u svemu, i da je bilo 0:0 u Beogradu bismo morali da pobedimo, igramo pred našim navijačima, ima još 90 minuta, ništa još nije gotovo",
rekao je Živković novinarima u Borisovu.

Crno-beli su meč u Borisovu završili sa deset igrača na terenu pošto je Marko Jevtović u finišu prvog poluvremena zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton.

"Ekipa koja ima igrača više mora da dominira na terenu, čekali su pravi momenat i dočekali, bilo je teško izdržati. Možda smo mogli i da izdržimo, imali smo kod 0:0 stopostotnu šansu, Živković je imao priliku...

Okrećemo se utakmici u Beogradu gde očekujem da ćemo uz pun stadion, mirne glave i pokazati... Totalno nas drugačija utakmica čeka u Beogradu"
, rekao je golman Partizana.

Revaš utakmica plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Partizana i BATE Borisova igra se za nedelju dana u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 19.08.2015
14:45

Svaka tebi čast na jučerašnjoj partiji, zbog tebe imamo aktivan rezultat i šanse za LŠ.

avatar
SAMI PROTIV SVIH
Wednesday, 19.08.2015
09:35

Prosla je prva bitka, ja bih podvukao crtu ovako: svaki put nam se desi neki Jevtovic u kljucnim momentima, to je vec stvar lose psiholoske pripreme trenera ili nekog specijalizovanog iz strucnog staba i moze da nas kosta prolaza. Mali je odlican igrac, ali su ovo nedopustive stvari. Babovic nedorecen, uplasen, njanjav, neodlucan, okrenut nazad i to je to, nema tu spasa, daleko je to mnogo od kreatora igre. Umaru bi, da je savladao osnove fudbala, bio fantastican sa tom brzinom i prodornoscu. Sve pada u vodu kad nekako smotano primi i potera loptu. Ali bar je drzak, pa mozda upali u sledecoj utakmici. Odbrana standardno nesigurna, ali izuzetno borbena. Bozinov raspad. Zivkovic, i pored dva velika promasaja, izgleda kao sa druge planete. Ima ideju, brzinu, drskost, odlucnost, da ne poveruje covek da je nas. Partizan moze itekako da prodje BATE, da krenu da ih melju prvih pola sata i da im uvale dva komada. Mozda probati sa Lukicem, osecam da mali ima slif za ovakve utakmice, pusti ga u vatru, ne moze losije od nekih koji su standardni. Ukoliko ne prodjemo, krivac ce biti uprava, koja je odlucila da ne potrosi pare na dva odlicna igraca i sigurno uzme veliki novac od LS, nego se nadaju da ce publika i euforija da nas uvedu tamo. Srpska posla.

avatar
dragi petrov
Wednesday, 19.08.2015
18:55

Neznam dokle ce da pljujete Babovica kad se najvise bori i sam drzi sredinu terena , a Zivkovic ti posle 2 % neiskoriscene sanse najbolji . Nedaj boze da nas te sanse kostaju neigranja u ligu sampiona. Veca lova nego prodati Zivkovica.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 19.08.2015
08:11

NAPRED PARTIZAN!

avatar
Poznavalac
Wednesday, 19.08.2015
07:14

nzm na cemu temelji toliki optimizam ali uz obilatu pomoc onog gore i srece imamo sanse..ali cini mi se da bi mnogo bilo da se ponovi steauu jer smo i tu imali vise srece nego znanja..