''ŽIVEO PARTIZAN!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 24.10.2016.
19:31
Izvor: Beta

Ovim pokličom Milorad Vučelić je obeležio osvajanje svojevrsne ''duple krune'', s obzirom da je uz funkciju predsednika JSD Partizan, večeras postao i predsednik Fudbalskog kluba.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Novi predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić rekao je da će nova uprava nastaviti proces finansijske konsolidacije kluba, kao i da će unaprediti infrastrukturu kluba i modernizovati i konsolidovati organizaciju.

"Nastavićemo proces finansijske konsolidacije, nastavićemo sa sponzorskim ugovorima koje smo na početku doneli. Očekujemo podršku svih članova skupštine, kao i nadležnih u gradu, republici i Fudbalskom savezu Srbije", rekao je Vučelić posle izbora za predsednika kluba.

Skupština je danas izabrala novo rukovodstvo, tako da je Partizan osim predsednika dobio i novi Upravni odbor.

"Konsolidovaćemo i modernizovaćemo organizaciju. Izborićemo se za status stadiona, koji je nesumnjivo naš. Unapredićemo i Teleoptik, a treba da pristupimo i izgradnji internata, tako da oslonac bude na omladinskoj školi", rekao je Vučelić.

On je kazao da će se klub boriti na terenu da osvoji titulu i kup, ali da će se boriti sportski, a ne na neregularan način.

"Sve smo učinili na legalan i legitiman način, vrlo sam ponosan na to što smo kroz ovu krizu prošli jednoglasnim odlukama i što smo sačuvali autonomiju sportskog sektora. Partizan ne bira sportskog direktora i trenera, već Upravni odbor. Vrata su širom otvorena svima kojma je Partizan na srcu", rekao je Vučelić.

Foto: Beta/Branislav Božić/Ds
vucelic curkovic

On je kazao da je nevoljno učestvovao u sukobima sa opozicijom i da se suočavao sa raznim napadima.

"Nikada nisu izricane uvrede. Ako su izrečene gorke reči, spreman sam da se izvinim za svaku. Ne očekujem ništa za uzvrat. Svim partizanovcima su vrata otvorena. Očekujem objedinjavanje snaga i da prestane specijalni rat.

Nemam iluzija da to može brzo da se završi. Napadaju se i osporavaju oni koji nešto čine. Pristupamo poslu sa tom nadom i s tim uverenjem i spremnošću da to učinimo. Mogu da kažem: ŽIVEO PARTIZAN!",
rekao je Vučelić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dača
Monday, 24.10.2016
23:11

‚‚Kralj je mrtav - živeo kralj.'' Otprilike tako mogu da se protumače njegove reči.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 24.10.2016
21:23
avatar
Делија_момак
Monday, 24.10.2016
21:02

Живео нам Вучела! Хахахах

avatar
сочинитељ
Monday, 24.10.2016
20:18

живео друже вучелићу...са вама на челу звезда не мора да брине за дуплу круну

avatar
Povratak kralja 43
Monday, 24.10.2016
20:13

1. Gde je izveštaj o radu Radne zajednice koja je okupirala klub, gde su brojke, gde su pare bre? 2. Gde je plan i program? Nema? Radićeš kako ti Ćurković i Zečević kažu.

avatar
Povratak kralja 43
Monday, 24.10.2016
20:11

Koja je to ironija da na mesto predsednika bude izabran komunista, a na Skupštini se priča o privatizaciji i hvali premijer za koga se kaže da je dosta uradio kako na polju privatizacije u srpskom fudbalu tako i u JAT-u itd, a i sam premijer je priznao da nema snage da sprovede privatizaciju i bori se protiv huligana. Pa ovi iz Skupštine Partizana znaju da je premijer bolji nego što on sam misli da jeste. Podsetiću vas samo da se Partizan sudi sa državom oko stadiona. Koja je ovo lobotomija...

avatar
Marko
Monday, 24.10.2016
19:52

Ko je ovaj u plavom dzemperu??? Ako je taj ikad potrcao, a ne fudbal igrao, ja sam Diego Maradona...

avatar
KO!
Monday, 24.10.2016
19:39

vucelicu odlazi!