Žile će uskoro biti kao Petr Čeh, a Sikimi poručuje: ''Samo tresi mreže!''

Autor: Milovan Longinov
petak 23.09.2016.
10:09
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Mladen Živković, golman Novog Pazara kome je krajem avgusta Predrag Sikimić nesmotrenim startom polomio nos i jagodičnu kost uskoro će se vratiti na teren.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sjajni golman i veliki sportista čestitao je Sikimiću na postignutom golu u Kupu Srbije i istakao da se raduje njegovom povratku na teren.

''Iskreno mi je drago zbog gola, Sikimi je mesto na terenu, ne van njega! Redovno me zove, pita kako sam, kako protiče oporavak... Nije bilo fer da propusti celu sezonu zbog onog starta. Nema ništa gore za fudbalera od tako stroge kazne. Želim mu da nastavi golgetersku seriju''
, rekao je Živković, a prenosi Blic.

On je vratio film unazad i prepričao kako je nemili događaj izgledao iz njegove perspektive.

''Ja sam u svakom trenutku bio svestan svega što se dešava oko mene. Od prve sekunde znao sam da mi je sve polomljeno i samo sam govorio sebi: “Nemoj da se onesvestiš”. To mi je bilo važno. Da li sam osećao strah? Naravno, ali mislim da su se saigrači uplašili više od mene. Razumem ih, kosti su mi ušle u lobanju. Tintor se pogubio, mislio je da sam ostao i bez oka.U bolnici su mi uradili skener glave i poslali me u Beograd u Urgentni centar. Operacija nije bila naivna, to mi je i doktor rekao. Trajala je gotovo pet sati. Trebalo je sve to namestiti. Hvala i lekarima, spasli su me. Bilo pa prošlo, samo da se ja vratim među stative'', ispričao je Živković.

Golman Novog Pazara otkrio je da će u nastavku karijere morati da nosi zaštitnu masku poput legendarnog Petra Čeha.

''Dobro se osećam, trenutno sam još na kućnom lečenju u Beogradu. Otok se povukao, za sedam dana imam kontrolu i posle nje se vraćam fudbalu. Kosti polako srastaju, a stiže mi i specijalna maska. Ne baš kao ona što nosi Petar Čeh, ali moraću ubuduće da nastupam sa maskom, baš kao golman Arsenala'', zaključio je Živković.

Podsetimo, i Sikimić je ove nedelje imao poruku za svog novog prijatelja Mladena Živkovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke