Zenit odrešio kesu - Vule oštri 'plajvaz'!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.02.2016.
09:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Srpski reprezentativac Vukašin Jovanović danas bi trebalo da otputuje u Sankt Peterburg kako bi sa Zenitom potpisao višegodišnji ugovor.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Saga oko prelaska Vukašina Jovanovića u Zenit iz Sankt Peterburga trebalo bi da bude okončana do kraja nedelje, pošto je ruski klub izašao u susret zahtevima igrača.

Premijerligaš sa zapada Rusije odavno je zadovoljio zahteve Crvene zvezde koja će od transfera Vukašina Jovanovića prihodovati 2.500.000 evra, ali su mladi fudbaler i njegov menadžer tražili bolje uslove.

Posle višenedeljnih pregovora Zenit je mladom srpskom reprezentativcu ponudio ugovor na četiri i po godine u vrednosti od 2.8 miliona evra što je Jovanović prihvatio, prenosi "Sportski Žurnal".

Pošto su finansijski zahtevi Vukašina Jovanovića ispunjeni, ostaje da se vidi da li štoper Crvene zvezde prihvata da do kraja sezone nastupa za "B" tim Zenita, jer je i to jedna od odredbi transfera.

Podsećamo da je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u utorak objasnio koliko bi crveno-belima značio novac od prodaje Vukašina Jovanovića, a nedavno je mladom štoperu dao i očinski savet da ide u Rusiju.

Ukoliko ne bude bilo novih obrta Vukašin Jovanović će do kraja nedelje parafirati višegodišnji ugovor sa Zenitom i tako krenuti stopama Danka Lazovića, Aleksandra Lukovića i Milana Rodića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 17.02.2016
14:55

Strasno,Terza ne znam sta radis,valjda imas iole mozga...Bordo,extra destinacija za Vuleta naspram Zenita,daje 2,5 miliona +20 posto od iduceg transfera sto bi sigurno bilo najmanje jos milionce a ti ga prodas Zenitu za 2 miliona i mozda +500 hiljada...zbog Gasporma???Da li ti je isti taj Zenit izasao u susret kada si trazio Lukovica iako na njega uopste nisu racunali,da li su izasli u susret u vezi Rodica....e moj Terza.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 19.02.2016
13:55

Da, ali će zato Gasprom kad bude potrebno opet dati inekciju od 4 miliona €. Uzmi Vule novac + igraćeš u B timu sigurno, a na leto da se nametneš. Bolje nego ovde da presediš na klupi polusezonu i na kraju da odeš u neki žnj klub.

avatar
3x3
Wednesday, 17.02.2016
14:39

Doci ce neki novi Vule, a ove pare su i te kako pozeljne. 2,5 miliona, a Darko Lazic je igrao jednako dobro kao Vule, samo je bio u losijoj ekipi, a prodat je za oko 150.000 samo. Tako da je ovo fantastican transfer. A, mladih i talentovanih stopera je bilo i bice.

avatar
MarkoSi
Wednesday, 17.02.2016
14:35

Ovo mi je krajnje sumnjivo. Prvo je Grujić otišao u Liverpul za 7 miliona, pa je vraćen na pozajmicu 6 meseci koju Zvezda plaća 1 milion!? Kada je Mančester Junajted kupio Vanju Milinković-Savića, on ga je pozajmio Vojvodini (matičnom klubu) uz obavezu da plaća određenu sumu za svaku utakmicu na kojoj Vanja brani (čini mi se 10.000 evra po meču) jer u Junajtedu ne bi imao mesta. Sa Grujićem je priča oko mesta u timu ista, samo Liverpul ne plaća Zvezdi, već Zvezda papreno plaća Liverpulu pri čemu Grujić Zvezdi nije potreban, s obzirom na bodovnu razliku i činjenicu da neće nastupati u kvalifikacijama za LŠ. Sada je priča sa Vuletom slična, Zvezdi odmah 2 milke, a 500.000 ako se izbori za mesto u timu tralala. Očigledno je da je 1 milion od Grujićevog transfera, odnosno 500.000 od Vuletovog završilo u talu!?

avatar
jv
Wednesday, 17.02.2016
13:28

Ne bih voleo da ga prodamo, ali to je realnost. Previse smo duzni da odbijamo ovakve ponude.

avatar
Djomla Bro
Wednesday, 17.02.2016
12:27

I sta ce biti posle generacije '96 ???

avatar
caperg
Wednesday, 17.02.2016
13:41

Doci ce nova generacija...nNas klub, na zalost, mora tako da funkcionise. Prelazni rokovi moraju da budu dinamicni. Nama je moranje da prodajemo igrace zbog finansijskog opstanka. Svidja mi se to sto smo najzad pogodili sa strancima. Mi bismo od transfera Luca, Huga i Donalda trebali da uzmemo ukupno minimum 5-6 miliona (verovatno i vise), a doveli smo ih kao slobodne igrace. Uprava mora da nastavi sa ovakvim radom i ne smeju da staju. Potencijalna pojacanja se moraju stalno pratiti.

avatar
Radomir Saponja
Wednesday, 17.02.2016
11:14

Ne znam zašto se toliko negativno gleda na Zenit, pogledajte njihovu statistiku poslednjih godina. Jedan od standarnijih timova u ligi šampiona, jak sponzor, ako vredi izboriće mesto ako ne vredi ni u Zvezdi neće proći...(Jovanović)

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 17.02.2016
12:38

Ruska liga nikako nije za razvoj talenata igra se jak fudbal , putovanja su teska a i na klimu ce se navikavati... Njemu bi vise legla neka italija al ajd sad kako on hoce.

avatar
gosfkcz
Wednesday, 17.02.2016
13:12

Pa gleda se negativno jer ce da prodje kao Rodic. Tavorice u B timu pola godine onda ce da ga salju negde na pozajmicu i ostade on veciti talenat.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 17.02.2016
10:33

Sad Zvezda ima para i tim za Ligu Sampiona stvara dok nekima srce se para, ali sta da se radi to je fudbal, to je bubamara.

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 17.02.2016
12:38

ne bih rekao da je za ovu sicu trebalo prodati stopera koji je buducnost srpskog fudbala i trebao da vam bude glavni stoper ako hocete da pokusate nesto u Evropi, tako se ne radi, videcemo starce u zadnjoj liniji sta ce moci tj nece moci, pa kad vam dodju ekipe poput borca sa presingom na zadnju liniju i sa polukontrama starci ce da se pokazu, da, da...

avatar
Igornopolis
Wednesday, 17.02.2016
21:27

Jovanovica gotivim. Stvarno je super decko, sampion sveta i ima potencijal ali kao stoper je u fkcz jako malo pokazao. Kao zadnji vezni i nekako, imao je par odlicnih ofanzivnih trenutaka ove zezone ali previse izleta kao stoper. Zvezdi skripi na stoperu. Nadam se da je brazilac dobar. Dobra prodaja ako mene pitate.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 17.02.2016
14:05

Ja mislim isto kao ti, ali postujem odluku struke. Za rezultate je odgovoran Grof, tako da on najbolje zna da li mu je Vule potreban ili ne.