Zemanova osveta Zvezdi - Uzima Pečnika, želi i Babovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.08.2014.
10:32
Izvor: Sportske.net

Do kraja letnjeg prelaznog roka ostalo je još nešto više od 10 dana a sve su prilike da će srpski klubovi koji do sada nisu prodavali igrače biti prinuđeni da to učine o čemu svedoči i interesovanje Kaljarija za Nejca Pečnika i Stefana Babovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Letnji prelazni rok ulazi u svoju završnu fazu čime će na evropskom fudbalskom tržištu užurbano početi da se vuku potezi od strane klubova koji su do sada bili malo aktivni ili su čekali pravi trenutak da se aktiviraju i krenu u poteru za pojačanjima.

Italijanska "Gazeta delo Sport" došla je do informacije da će sportski direktor Kaljarija do kraja prelaznog roka pokušati da angažuje dvojicu fudbalera iz Jelen Superlige.

Prema navodima "Gazete", sportski direktor Kaljarija Frančesko Maroću, u saradnji sa trenerom Zdenjekom Zemanom, pronašao je u Srbiji dvojicu fudbalera koje bi klub sa Sardinije želeo da dovede u svoje redove.

U pitanju su Stefan Babović i Nejc Pečnik, dvojica fudbalera koji su u prethodnoj sezoni branili boje Voždovca i Crvene zvezde.

Bivši vezista Partizana, Nanata, Saragose više nije pod ugovorom u Voždovcu pa bi bez obeštećenja mogao da se preseli u Kaljari, dok ni Nejc Pečnik ne bi trebalo da bude teška meta za Italijane.

Recimo samo da je Zvezda prilikom ubeđivanja Pečnika da se vrati u klub tokom leta obećala Slovencu da će mu dozvoliti da napusti "Marakanu" u trenutku kada za njega stigne ponuda za inostrani angažman.

Pored kvalitetnih igara u Zvezdi Kaljari je u Pečniku prepoznao i prednost toga što ima slovenački pasoš čime bi Slovenac bio tretiran kao domaći igrač jer dolazi iz zemlje članice EU.

Tokom tekuće nedelje sportski direktor Kaljarija trebalo bi da krene u "napad" na Pečnika i Babovića a videćemo hoće li Zeman na kraju "očerupati" Zvezdu koju je na kratko imao prilike da vodi 2008. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke