Želja nije sporna - Babić otkrio šta "koči" transfer u Zvezdu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.07.2017.
10:36
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Srpski internacionalac Srđan Babić potvrdio je da postoji želja da pređe u Crvenu zvezdu ali i da mora da sačeka na dozvolu Real Sosijedada.

realsociedad.com
realsociedad.com

Povezane vesti

Momak koji je pre dve godine sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio titulu prvaka sveta na Novom Zelandu voljan je da narednu sezonu provede u Crvenoj zvezdi ali će na realizaciju transfera morati da sačeka još neko vreme.

Srđan Babić je u izajvi datoj "Žurnalu" istakao da je razgovarao sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem i kazao da je sada sve na upravi Real Sosijedada.

"Tačno je da je interesovanje Crvene zvezde veliko. Razgovarao sam sa Zvezdanom Terzićem o mom eventualnom dolasku na 'Marakanu', istakao je da bi želeo da me vidi u timu za iduću sezonu. Ugovorom sam vezan za Real Sosijedad i bez saglasnosti kluba ne mogu ništa da planiram i tvrdim", rekao je bivši štoper novosadske Vojvodine.

Činjenica je da se na Srđana Babića u Real Sosijedadu trenutno ne računa ozbiljno i zbog toga bi u interesu španskog kluba ali i samog igrača bilo da predstojeću sezonu provede u sredini u kojoj bi imao značajniju ulogu na terenu.

"Vratio sam se u Španiju da regulišem status i očekujem predlog od uprave Real Sosijedada, s obzirom na to da sam u ovom trenutku daleko od igranja u prvom timu. Moja je želja da dođem u Beograd. Nadam se da će sve da bude u najboljem redu", dodaje Babić.

Crveno-beli će tako još malo morati da sečekaju na dolazak Srđana Babića ali sportski sektor u međuvremeno nastavlja da radi punom parom na realizaciji ostalih transfera.

Napadač Aleksandar Pešić već je stigao u Beograd i spreman je da nakon pregleda stavi paraf na ugovor sa Crvenom zvezdom, a radi se još na angažovanju Branka Jovičića, Gorana Čaušića, Nikole Vujadinovića i Gabrijela Markinjosa.

Ukoliko sve bude urađeno kako u Zvezdi očekuju trener Vladan Milojević će na startu sezone imati više nego respektabilan tim koji bi uz malo sreće mogao i do završnih borbi za plasman u Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke