Zečeviću uručena priznanja za 5 decenija vernosti

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.12.2016.
17:20
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Jugoslovenskog sportsko društvo i fudbalski klub Partizan, nagradili su u sredu Žarka Zečevića povodom pedeset godina rada njegovog rada u crno-beloj porodici.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Bivši košarkaš Partizana i višegodišnji poslednik u Jugoslovenskom sportskom društvu, te fudbalskom klubu Partizan Žarko Zečević, nagrađen je u sredu za 50 godina vernosti crno-beloj porodici.

Na stadionu u Humskoj danas je upriličena svečanost na kojoj su čelnici Jugoslovenskog sportskog drušva Partizan i fudbalske sekcije, uručili priznanja Žarku Zečeviću.

Priznanja su mu uručili – generalni sekretar JSD Partizan Milan Obućina, predsednik FK Partizan Milorad Vučelić, kao i počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković.

Zečević je na poklon dobio uramljeni dres sa brojem 50 i njegovim nadimkom Zeka, zlatnu klupsku plaketu, monografiju, kao i uramljenu fotografiju sa posete Mišela Platinija Sportskom centru Partizan-Teleoptik, koji je inače Zečevićevih ruku delo.

Žarko Zečević je u KK Partizan došao 1966. godine, gde je bio aktivan kao košarkaš i tokom sedamdesetih godina. Nacionalni dres je nosio 16. puta.

Po završetku košarkaške karijere, bio je generalni sekretar JSD Partizan, da bi u periodu od 1985. do 2007. godin obavljao funkciju generalnog sekretara FK Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke