Zebnja i čekanje - Hoće li Žile igrati u Beogradu?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.08.2015.
10:24
Izvor: Sportske.net

Šest dana uoči revanš susreta plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i BATE Borisova u Humskoj se postavlja samo jedno pitanje od krucijalnog značaja - Hoće li Andrija Živković biti u stanju da zaigra u Beogradu?

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan u sredu je doputovala u Beograd a trener Zoran Milinković dao je igračima slobodan dan pre početka paklene sedmice u kojoj će crno-beli gostovati Borcu u Čačku a potom odigrati najvažnijih 90 minuta u tek započetoj sezoni.

Ono što se odmah nakon prvog duela sa BATE Borisovim nametnulo kao najvažnije pitanje jeste da li je povreda Andrije Živkovića ozbiljnije prirode i hoće li nezvanično najbolji fudbaler sveta biti u stanju da zaigra u revanšu.

"Pošto juče nismo imali trening Andrija je mirovao kako zbog dana odmora tako i zbog otoka na kolenu" raportirao je doktor Ilija Rosić.

Krilni napadač Partizana dobio je jak udarac u koleno u 13. minutu prve utakmice u Borisovu kada je propustio priliku da matira odlično postavljenog golmana Sergeja Černika.

Crno-beli će se u četvrtak vratiti svojim uobičajenim dužnostima a medicinska ekipa Partizana dobiće uvid u stanje povrede Andrije Živkovića. Doktor Ilija Rosić izražava uverenje da se ne radi o ozbiljnoj povredi ali će za slučaj predostrožnosti biti odrađen i ultrazvuk kolena.

"Dobio je udarac prilikom sudara sa golmanom Černikom. Gotovo sigurno nije reč o ozbiljnijoj povredi. Danas ćemo videti kako se oseća, na konto toga ćemo odlučiti da li da ide na ultrazvuk" dodaje doktor Rosić.

Momak koji je na "Borisov Areni" propustio dve sjajne prilike za postizanje gola vratio se u Beograd sa velikim zavojem na kolenu pa otuda zebnja hoće li sve biti u redu i da li će Andrija Živković biti spreman za revanš.

Utisak je da će Zoran Milinković poštedeti jednog od najboljih prvotimaca svoje ekipe u Čačku, kako bi Živković što spremniji dočekao revanš sa BATE Borisovim koji je zakazan za narednu sredu od 20.45.

Велика шанса за Партизан и промашај Андрије Живковића!

Posted by Јелен Супер Лига on уторак 18. август 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Thursday, 20.08.2015
17:21

Mali je stvarno vrhunski igrač ali ubeđen sam da je zbog veličanja posle svetskog prvenstva malo poleteo i da je to jedini razlog sto bar jednu od dve stopostotne prilike nije realizovao. Mislim da bi Živković od pre dva meseca zabio sigurno a sad jbg idemo da ih nabijemo kod kuće i uzmemo lovu

avatar
ujka Vanja
Thursday, 20.08.2015
16:35

Kako to da golmanu Bate-a nije nista?Njemu kao da se nista nije desilo.Bilo kako bilo igrace,Andrija,jak je on!Andrija ne daj se care!!

avatar
Poznavalac
Thursday, 20.08.2015
11:24

veliki i nenadoknadiv hendikep bi bilo neigranje zivkovica,on i vulicevic odlicno igraju i drze citavu desnu stranu i to nam je i najbolji deo tima..

avatar
$$$ BRACELA $$$
Thursday, 20.08.2015
14:28

Apsolutno najbolji deo tima i najbrzi,su njih dvojica!

avatar
ujka Vanja
Thursday, 20.08.2015
16:36

Jos kad bi Grbic igrao na krilu ili poluspicu a Abu i recimo Saponjic u napadu,a Bozinov da udje u 2 poluvremenu.

avatar
Thursday, 20.08.2015
10:52

Najbolji fudbaler sveta? Vau ala smo pristrasni.

avatar
igor_tambur
Thursday, 20.08.2015
14:40

Pa najbolji igrač sveta istina

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 20.08.2015
10:27

Sta uradi los prijem, da poludis! Sigurno nece igrati u Cacku kao sto ni Vulicevic (verovatno) nece, a Brasanac ce izostati zbog crvenog kartona u Novom Sadu tako da cemo igrati bez 2-3 standardnih i nece biti lako.