Zbog ovoga Lalatović traži doživotnu suspenziju za Santrača!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.09.2014.
20:28
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije vraća se sa gostovanja Napretku u Kruševcu sa gorkim ukusom u ustima a posle remija bez golova u Ljutice Bogdana će se pozivati na to da je sudija Dejan Santrač u barem dve situacije oštetio crveno-bele za penal.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka iz Kruševca prekinuli su niz šampiona Srbije pošto su u jednom od derbija 5. kola JSL uspeli da odigraju 0:0 sa Crvenom zvezdom na stadionu pod Bagdalom.

Duel Napretka i Crvene zvezde obeležile su i sporne situacije u šesnaestercima dva tima među kojima i dve kod kojih su fudbaleri gostujuće ekipe bili ubeđeni u to da je sudija Santrač morao da pokaže na belu tačku.

Prvi sporan momenat viđen je u 43. minutu prvog dela igre kada je Marko Paunović oborio Vukana Savićevića u šesnaestercu domaćeg tima.

Drugi detalj koji su u gostujućem timu okarakterisali kao sporan dogodio se u trećem minutu nadoknade vremena kada je u šesnaestercu Napretka oboren Luka Jović.

Montirani snimci spornih situacija već se nalaze na internetu a navijači Crvene zvezde već su presudili i konstatovali da je njihov klub pokraden u Kruševcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke