Zbog čega Dinamo hoće Partizan za protivnika?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 17.07.2014.
10:27
Izvor: Sportske.net

Iako još uvek nisu u situaciji da razmišljaju o trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u Dinamu iz Zagreba uveliko govore o željama da zaigraju protiv Partizana.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Dinamo iz Zagreba pobedio je u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona litvanski Žalgiris sa 2:0, a naredne nedelje putuje u Litvaniju na megdan ovoj ekipi.

Iako još uvek nije rešeno pitanje pobednika u tom dvomeču, ''Modri'' već razmišljaju o trećem kolu kvalifikacija i eventualnom duelu protiv Partizana. Naime, Dinamo će se sigurno naći među nosiocima ukoliko prođe Žalgiris, a Partizan će se najverovatnije naći u nepovlašćenom šeširu ukoliko uspešno prebrodi Farane.

''Bed Blu Bojsi'', kako sebe nazivaju navijači Dinama, žele u trećem kolu kvalifikacija upravo beogradsku ekipu.

A sada nam dajte Partizan.“, govorili su navijači Dinama nakon meča sa Žalgirisom.

Hrvatski portal ''Sportske Novosti'' napisale su da Partizanu preti raspad sistema, da bi bio idealan protivnik Dinamu u trećem kolu zbog svih svojih ''slabosti'' i zbog činjenice da je predsednik kluba uhapšen. Takođe, kao bitnu stavku naveli su i povratak publike na stadion koji bi sigurno bio ispunjen do poslednjeg mesta kada bi na Maksimiru gostovao Partizan.

Da napomenemo, publike na stadionu Dinama je sve manje, protiv Žalgirisa ih je pratilo manje od 4 hiljade gledalaca.

Da li biste vi voleli Dinamo za protivnika?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke