Zašto Zvezda ne ''rastura''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.10.2014.
22:46
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ekipa Crvene zvezde je i dalje u konkurenciji za sam vrh tabele, ali se kao sve veći problem crveno-belih ističe neefikasnost.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Tu činjenicu ne krije ni najbolji strelac Zvezde u dosadašnjem toku sezone, iskusni napadač Đorđe Rakić.

On je postigao četiri gola od početka sezone u prvenstvenim mečevima, ali i sam priznaje da bi taj njegov golgeterski skor mogao da bude i znatno bolji da je iskoristio većinu prilika u kojima se našao.

Jednu je imao i u utakmici sa Donjim Sremom, posle odlične asistencije Lazovića, ali je taj udarac zaustavio golman gostiju.

''Još nikog nismo 'rasturili', ispalo je da jedan gol rešava pobednika a promašivali smo mnogo prilika. Pa, ja sam mogao sada da imam sedam-osam golova na kontu da sam u prvih nekoliko utakmica iskoristio samo zicere'', iskren je Rakić.

Posle ''minimalca'' protiv ekipe iz Pećinaca, fudbaleri Crvene zvezde su dobili dosta kritika od trenera Lalatovića, a Rakić smatra da je mladi stručnjak potpuno u pravu, jer partija protiv Donjeg Srema nikoga nije zadovoljila.

''Treba biti samokritičan i ja uvek polazim od sebe i onoga šta sam ja uradio. Imali smo sastanak od sat vremena sa trenerom, ispričali se otvoreno i ja se nadam da će ove kritike dopreti do svih. Možemo mi da gubimo, da budemo nadigrani, da nam ne ide ništa od noge, ali moramo da trčimo, da damo svoj maksimum na svakoj utakmici'', poručuje Rakić.

A prva sledeća prilika da se utisak popravi je meč osmine finala Kupa Srbije protiv Rada na Vračaru (sreda, 13 časova).

.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke