Zašto predsednik Sampdorije neće u Novi Sad?

Autor: Beta Beta
petak 31.07.2015.
08:53
Izvor: Beta

Filmski producent ima preča posla od revanša u Novom Sadu.

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Masimo Ferero je jedinstven lik u svetu fudbala.

Predsednik Sampdorije se uhvatio rukom za srce kada je čuo ime legende tog kluba Vujadina Boškova i rekao da je srpski stručnjak mnogo učinio za taj italijanski klub.

"Gajim veliku emociju prema tom čoveku, iako ga nikad nisam upoznao. Uradio je veliku stvar za Sampdoriju, sa njim je klub osvojio i titulu. Isto tako, uradio je mnogo i za Vojvodinu. Imam baš veliko poštovanje za tog čoveka", rekao je Ferero srpskim medijima u Torinu.

Sampdorija je kao domaćin izgubila od Vojvodine sa 0:4 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Revanš će se igrati narednog četvrtka u Novom Sadu.

Ipak, Ferero ističe da neće prisustvovati revanš utakmici.

"Neću doći u Novi Sad, jer mi je tog dana rođendan. Takođe, rođendan je i mom sinu, tako da neću biti sa ekipom", kazao je ovaj harizmatični 63-godišnjak, inače filmski producent.

Ferero se u toku dana sastao sa predsednikom Vojvodine Zoranom Šćepanovićem i tom prilikom tražio da mu da bedž srpskog kluba koji je nosio na sakou, a ne onaj koji mu je bio namenjen kao poklon, što je prvi čovek novosadskog tima i učinio.

Oni su razmenili nekoliko poklona, a kasnije su i zajedno ispratili utakmicu dva kluba.

Trener Sampdorije je do ove sezone bio srpski stručnjak i bivši igrač italijanskog i srpskog kluba Siniša Mihajlović, koji je u međuvremenu preuzeo Milan.

Upitan zašto ga nije zadržao na klupi kluba iz Đenove, predsednik Sampdorije je kratko odgovorio: "Na neke stvari ne možete da utičete".

Na pitanje da li je to možda bio rani poklon za čelnicu Milana Barbaru Berluskoni, koja je juče napunila 31 godinu, Ferero je rekao da nije znao za taj podatak.

"Koliko znam, juče je (direktoru Milana Adrijanu) Galijaniju bio rođendan", rekao je Ferero i potom otpevao pesmu Barbari Berluskoni sa stihovima "ona je lepa žena, volim lepe žene".

Sampdorija je poslednji put bila šampion Italije 1992. godine, a Ferero je istakao da klub "radi na tome" da se titula vrati na stadion Luiđi Feraris.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtdSrbija
Friday, 31.07.2015
13:53

Jedinstven lik. Njega covek ne moze da ne gotivi.

avatar
NoLifer
Friday, 31.07.2015
12:09

Razumljivo,coveku je preci privatni zivot i porodica od posla.