Zašto Grujić nije otputovao u Novi Pazar?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.03.2016.
23:30
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Fudbalere Crvene zvezde u utorak očekuje zaostala utakmica 26. kola domaćeg šampionata, a vezista Marko Grujić ipak nije krenuo put Novog Pazara.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Lidera domaćeg šampionata u utorak očekuje "vruće gostovanje" u Novom Pazaru na kojem trener Miodrag Božović neće moći da računa na Marka Grujića.

Fudbaler Liverpula koji kao pozajmljen igrač brani boje Crvene zvezde oporavio se od povrede i trebalo je da otputuje sa ekipom na duel sa Novim Pazarom ali je danas završio u Staroj Pazovi.

Srpski reprezentativac postigao je dogovor sa matičnim klubom da se priključi "A" selekciji ali da se na raspolaganje Radovanu Ćurčiću stavi tek za utakmicu sa Estonijom.

"Dogovor između kluba i reprezentacije glasi da je bolje da putujem sa reprezentacijom, jer imam malih problema sa povredom, tako da ću preskočiti meč sa Poljskom, ali verujem da ću biti spreman za susret sa Estonijom" rekao je Grujić.

Mladić koji je prethodnog leta osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina jedan je od petorice igrača koji bi na predstojećim mečevima mogli da debituju za "A" selekciju Srbije.

"Srećan sam što se nalazim u ovom društvu, većinu igrača poznajem, a kao i za mnoge koji su bili na mom mestu, ovo je ostvarenje sna" istakao je Grujić.

Crvena zvezda će u utorak od 15 časova bez pomoći Marka Grujića pokušati da savlada Novi Pazar i nastavi pobedonosnu seriju, dok će mladi vezista priliku za debi u "A" selekciji dobiti 29. marta u Talinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 22.03.2016
11:46

Reprezentacija? Hua! zvezda? Hua! Splavovi su Meka i Medina #hua-hua

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 22.03.2016
11:09

I bez Grujića u Novom Pazaru Zvezda će da slavi i dominaciju da nastavi.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 22.03.2016
08:23

Sa Grujićem ili bez njega idemo u Novi Pazar po tri boda jer nam pobeda treba.

avatar
Tuesday, 22.03.2016
01:45

Jer smo tako u mogucnosti :)