Zašto Džaja i Terzić nisu mogli zajedno?

Autor: Darko Mitrović
subota 21.06.2014.
10:22
Izvor: Sportske.net, Sport

Sudeći po rečima nekadašnjeg trenera Crvene zvezde i dobrog poznavaoca aktuelnih prilika na Marakani, Milana Živadinovića, Dragan Džajić i Zvezdan Terzić su imali planove da zajednički vode klub iz Ljutice Bogdana u narednom periodu, ali ''nešto se ispreč

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Srpski trenerski ''bard'', koji je u proteklom periodu često komentarisao dešavanja u našem najtrofejnijem klubu, oglasio se i povodom odlaska Dragana Džajića sa mesta predsednika kluba, odnosno dolaska Zvezdana Terzića na Marakanu.

Živadinović je u izjavi ''Sportu'' otkrio neka od svojih saznanja, po kojima je postojao plan da Džajić i Terzić zajedno vode Zvezdu u narednom periodu. Međutim, taj plan se izjalovio, a Živadinović sada sumnja u ''veliko prijateljstvo'' pomenute dvojice.

''Očekivao sam lojalnost Terzića prema Džajiću, jer su navodno veliki prijatelji. Koliko znam, a znam mnogo - oni su planirali da zajednički vode crveno-bele. Ali, izgleda da se nešto veliko isprečilo između tih planova'', ističe Živadinović, koji i pored toga što, kako kaže, mnogo zna o dešavanjima u Zvezdi, ipak ne daje odgovor na pitanje koja je to bila nepremostiva prepreka.

U svakom slučaju, Dragan Džajić je otišao sa čela Crvene zvezde, neki drugi ljudi će je voditi, a Živadinović ima i jednu poruku za popularnog Džaju posle svega.

''Džaji želim lepe penzionerske dane. Neka sada peca ribu i uživa'', poručio je Živadinović.

zivadinovic






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke