Zašto Đurđić nije igrao protiv Rada? Evo šta kaže Iliev...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.08.2016.
16:39
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Od početka sezone bio je konstantno u prvom timu Partizana, protiv Rada ni na klupi. Ima više razloga...

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Iako je odigrao već šest prvenstvenih i dve evropske utakmice, navijači Partizana i dalje čekaju na prvi pogodak Nikole Đurđića u crno-belom dresu.

Jedno od najvećih letošnjih pojačanja za sada ne opravdava taj epitet, pa i ne iznenađuje što ga protiv Rada nije bilo među starterima.

Ipak, nije ga bilo ni na klupi za rezerve, a jedan od razloga mogao bi da bude i to što se pre par dana Đurđićeva supruga porodila i na svet donela ćerkicu.

Naravno, ovakav događaj će mu svakako popraviti raspoloženje i podići samopouzdanje, a na temu Đurđićevog neigranja protiv ''Građevinara'' oglasio se i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

''To što Đurđić nije igrao je pitanje za trenera. Nama je bitan rezultat i igra tima, a niko nema zacementirano mesto u timu.

Trener je tako odlučio, kao što će možda za neki naredni meč odlučiti da drugi igrač zaigra od početka. To da je nezadovoljan su priče rekla-kazala'',
izjavio je Iliev, a prenosi ''Informer''.

Postoje spekulacije da bi, poput Radovića, Đurđić mogao već do kraja prelaznog roka da napusti Partizan, ali za sada nema konkretnijih saznanja po tom pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 29.08.2016
21:15

Previše frke oko Đurđića, ako ode za obeštećenje dobro, ako ostane opet dobro.

avatar
Igor Tambur
Monday, 29.08.2016
19:27

Pa sad nek napuste svi i on i Bozinov pa cemo ostati sa dva napadaca

avatar
saka7903
Monday, 29.08.2016
18:17

Odvugla kapisla pa bomba nemoze da eksplodira.

avatar
Monday, 29.08.2016
17:41

Mozda on i nije nezadovoljan, ali ja bih bio da sam na njegovom mestu, a navijaci su sigurno nezadovoljni Nikolinim igrama, neka radi svoj posao!!!

avatar
Poznavalac
Monday, 29.08.2016
17:30

Otarasiti se i njega i radovica,govorio sam od pocetka da ce biti promasaji i eto vidite..ali nista se nece promeniti na bolje sve dok se ne otarasimo vazure,ilieva,vucelica,vuletica,zecevica..

avatar
Monday, 29.08.2016
19:03

Svaka cast za Ilijeva i privremenu upravu za sve sto je do sada uradila a bilo je u iteresu Partizana.Vreme je najbolji sudija.Pozdrav pravim partizanovcima koji vole svoj klub.

avatar
Dača
Monday, 29.08.2016
17:18

Mislim da nije igrao zbog povrede. Na treningu je uklizao samom sebi i pritom povredio obe leve noge. Medicinski tim Partizana za sada ne daje nikakva obaveštenja o tome koliko dugo će Đurđić odsustvovati sa terena mada je on odsutan i kad je na terenu. :)

avatar
Casus Luciferi 60:12
Monday, 29.08.2016
16:52

neka ide i on. mire se bar nije pokazao kao totalan promasaj a nikola sigurno jeste. kada je jedan boziLOL bolji od tebe jasno je sve!