Zasijalo u Lučanima!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.08.2015.
15:09
Izvor: Sportske.net

Radovi na postavljanju reflektora na "Gradskom stadionu" u Lučanima privedeni su kraju a 17. avgust ostaće upamćen kao dan kada je osvetljenje na stadionu Mladosti pušteno u pogon.

fkmladostlucani.com
fkmladostlucani.com

Povezane vesti

Dragačevska varošica Lučani poznata je po mnogo čemu a jedan od brendova svakako je i fudbalski klub Mladost koji godinama unazad reprezentuje svoj kraj na najbolji mogući način u najvišim rangovima takmičenja.

Nakon šest sezona provedenih u Prvoj ligi Srbije Mladost se 2014. godine vratila u Superligu a prethodnu sezonu završila je na sedmoj poziciji na tabeli.

Pre početka nove sezone najavljeno je da će "Gradski stadion" u Lučanima dobiti reflektore što je ispunjeno već sredinom avgusta.

Početkom tekuće nedelje završeni su radovi na postavljanju reflektora a 17. avgust ostao je zapisan kao istorijski datum kada je prvi put na stadionu kraj Bjelice zasijala veštačka svetlost.

Reflektori su pušteni u rad, ostaje da se izvrše fina podešavanja pa da 29. avgusta, u okviru 8. kola Superlige Srbije Mladost ugosti Crvenu zvezdu u večernjem terminu.

Mladost Lucani
Foto: fkmladostlucani.com

Mladost Lucani
Foto: fkmladostlucani.com

Mladost Lucani
Foto: fkmladostlucani.com


Синоћ су у Лучанима први пут засијали рефлектори!Представници Младости најављују да ће "премијера"у Суперлиги уследити 29. августа кадау Лучанима гостује Црвена звезда!

Posted by Јелен Супер Лига on уторак 18. август 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 19.08.2015
17:07
avatar
Nikola193
Wednesday, 19.08.2015
16:14

Lučani i Surdulica izgradiše reflektore pre Subotice od 100 i kusur hiljada stanovnika. U Vojvodini se stadioni urušavaju a dole na jugu ili se grade ili renoviraju stari stadioni , makar u sportu više ne važi ono "što južnije to tužnije".

avatar
Kladionicar BAN 40
Thursday, 20.08.2015
00:53

Al zato u svemu drugom vazi...

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 19.08.2015
15:28

Cemu se mi radujemo...da je normalne zemlje i fudbala, a ne lopova i kriminalaca, ovo bi bio sastavni deo svakog terena pre 20 godina. Sve u svemu, neka je sa srecom i da sijalice traju sto duze :D