Zar kapiten Zvezde da ide u drugu ligu...?

Autor: Darko Mitrović
subota 26.07.2014.
21:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ima visoko mišljenje o kapitenu Nenadu Milijašu i veruje da će on ostati na Marakani i naredne sezone, i pored ponude iz Turske.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, turska Manisasspor je ozbiljno zainteresovana da ovog leta angažuje Nenada Milijaša, ali Zvezdin kapiten ne žuri previše sa odlaskom, pa je utisak da se iz dana u dan smanjuju šanse da iskusnog vezistu gledamo u Turskoj naredne sezone.

A kad bi se na tu temu pitao samo trener Zvezde Nenad Lalatović, tu nikakve dileme ne bi ni bilo - Milijaš bi sigurno ostao na Marakani.

Naime, mladi stručnjak je u razgovoru sa novinarima u Sloveniji u subotu, između ostalog, rekao i kako ''ne može da zamisli Zvezdin tim bez Milijaša u sledećoj sezoni''.

Osim toga, Lalatović smatra i da kapitenu Zvezde ne priliči baš da ode u drugoligašku ekipu, pa makar to bilo i u Turskoj.

''Milijaš je naš najbolji igrač i pravi vođa. Na terenu se to i vidi i ja ne mogu da zamislim tim bez njega. Nadam se da kao kapiten Zvezde neće prihvatiti da ide u drugu tursku ligu, ipak on ima ime'', smatra Lalatović, a prenose ''Novosti''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke