Zapanjićete se kada vidite koliko skauta prati "Orliće" u Češkoj!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.06.2015.
18:37
Izvor: Sportske.net

Pored toga što bi motiv za dobre rezultate trebalo da nađu u činjenici da brane čast svoje zemlje, mladi reprezentativci Srbije trebalo bi da imaju u vidu da ih posmatra više od stotinu skauta iz klubova širom Evrope.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u utorak uveče igra odlučujuću utakmicu za plasman u polufinale Evropskog prvenstva i Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

"Orlićima" igra samo pobeda ali će uz nju i Nemci morati da nas "poguraju" ka polufinalu pa nema sumnje da motiva ima na pretek.

Ako pođemo od toga da izabranici Mladena Dodića motivaciju za igranje pronalaze u činjenici da brane čast svoje zemlje na velikom međunarodnom takmičenju, onda ne treba širiti priču na druge stvari koje takođe utiču kao dodatni motiv.

Ipak, uoči duela sa Dancima nismo mogli a da se ne osvrnemo na još jedan bitan faktor koji današnjim fudbalerima daje vetar u leđa. Pogađate, taj faktor sedi na tribinama i drži beležnicu u rukama a ukoliko upiše baš vaše ime znači da biste uskoro mogli da imate milione na računu.

Više od stotinu skauta evropskih klubova nalazi se u Češkoj gde prate dešavanja na Evropskom prvenstvu za mlade reprezentacije i nema sumnje da za svakog "Orlića" ali i fudbalere drugih zemalja to ima veliki značaj.

Samo su engleski klubovi poslali 25 skauta u Češku a tu su još "lovci na talente" iz Milana, Barselone, Bajerna, Porta, Ajaksa, Mančester Junajteda...

Da ne nabrajamo dalje, pred vama je spisak klubova koji su poslali skaute na EURO U21 a na igračima je da ih zadive i izbore se za unosan transfer.

Skauti
Skauti

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
enlighter
Tuesday, 23.06.2015
20:02

i parma ima skauta :(

avatar
Tuesday, 23.06.2015
19:38

Normalno. Šta ćes kad smo najbolji. Navijajmo da Nemci pobede Čehe, a mi Dance. Samo taj ishod nas odvodi dalje. 'Ajmo, ''Orlići'', ponovite uspeh godinu starijih kolega! :)

avatar
Antonio
Tuesday, 23.06.2015
19:13

Sve je to lepo, ali zbog toga necemo bolje ziveti.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 23.06.2015
18:51

Tako je, MILAN (je) na prvom mestu:-D Ono kad u poslednjem kolu navijas za SRBIJU, Nemacku i Englesku, dajte da igramo bar baraz!!!