Zakazana nova Skupština - Partizan konačno dobija predsednika?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.10.2016.
12:58
Izvor: Sportske.net

Skupština fudbalskog kluba Partizan na kojoj bi trebalo da budu izabrani članovi nove Uprave i predsednik biće održana u ponedeljak, 24. oktobra, ukoliko za to bude bilo uslova.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan u ponedeljak, 24. oktobra, konačno bi trebalo da dobije novog predsednika u Upravni odbor, pošto je za taj dan zakazana izborna Skupština.

Delegati koji čine Skupštinu FK Partizan imaće samo jedan izbor pošto je kandidat aktuelnog rukovodstva Milorad Vučelić usamljen jer Nenad Bjeković i oni koji ga podržavaju ne planiraju da se pojave u "Zemunelu".

Za razliku od prethodnog puta kada je nedolazak delagata koji podržavaju Nenada Bjekovića uticao na održavanje Skupštine, ovoga puta ne bi trebalo da bude problema za poziciju koja je u nedeljama iza nas obezbedila većinu.

Poslednja promena garantuje da će na Skupštinu doći najmanje 33 od 65 delegata, a potom će prosta većina (17 glasova) biti dovoljna da Milorad Vučelić bude izabran za novog predsednika.

Podsećamo da je prethodne nedelje mandat u Skupštini izgubio Gordan Petrić a njegovo mesto, kao novi delegat, zauzeo je bivši fudbaler i novopostavljeni pomoćnik trenera u kadetskom timu Partizana Dražen Bolić.

Nenad Bjeković i delegati okupljeni oko njega neće prisustvovati Skupštini jer čekaju odluku Suda kojem su se žalili zbog navodnih nezakonitih radnji koje su vršene prilikom promene delagata i imenovanja novih.

Ostaje nam da sačekamo ponedeljak i saznamo da li je aktuelno rukovodstvo ovoga puta obezbedilo većinu i hoće li Milorad Vučelić objediniti funkcije predsednika JSD Partizan i FK Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
joe n.sad
Wednesday, 19.10.2016
08:26
avatar
Povratak kralja 43
Tuesday, 18.10.2016
17:48

Žalosno je da nam Čukarički presuđuje ko će nam biti predsednik ali tako ispada nakon što su angažovali Petrovac okupatori su dobili razlog za još jednu smenu koja njima odgovara u Skupštini kluba.

avatar
Paki89
Tuesday, 18.10.2016
17:31

S neba pa u rebra :) VVV resio da preuzme klub i unisti do kraja, nadam se da Bjekovic i Milosevic imaju spremne odgovore tj da ce i ovaj plan naprednjaka propasti da nam uniste klub!!!

avatar
Povratak kralja 43
Tuesday, 18.10.2016
19:25

Naprednjaci se nalazi i među tzv. opozicijom, nema gde ih danas nema osim u vaterpolo reprezentaciji, zato smo tamo osvojili sveee.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 18.10.2016
15:38

Ako dodje jedan propali politicar i zvanicno na celu kluba onda je to pocetak kraja partizana jer smo svi videli koliko mogu i znaju vucelic,vazura,vuletic,iliev za ove dve godine!

avatar
Povratak kralja 43
Tuesday, 18.10.2016
17:51

Prvo Ilieva nije u UO, a neće ni biti, a drugo ne znam kako neko može da stavi u isti koš Ilieva sa Vučelićem, Vuletićem i Vazura i treće da napiše za Ilieva kako je video koliko on zna. Pa vidimo kolko zna, dobro možda ne svi ali oni koji se razumeju u fudbal vide.

avatar
Povratak kralja 43
Wednesday, 19.10.2016
22:13

Kog Stevanovića i kog Živkovića? Ne znam da li pričaš o golmanima ili o krilnim igračima? Doveo je i nema nijedan promašaj, sve su to igrači koji u ovom trenutku zaslužuju da budu u Partizanu što pokazuju na terenu.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 18.10.2016
19:59

Nije u UO ali je spoptski direktor i ide u isti kos sa upravom jer ga je ista i birala tako da i on snosi istu odgovornost za katastrofalne rezultate vec drugu sezonu!Iliev je doveo radovica,djurdjica,radina,marjanovica,djurickovicj,goguu,stevanovica,a oterao zivkovica,lukica..prelazni rok je kao zelezn.stanica kod nas.Shvati da dok su ovi u klubu bicemo prosecan tim i gledacemo cigosima u ledja!

avatar
Anderton
Tuesday, 18.10.2016
14:04

Bolić koji se proslavio u Beču protiv Rapida je tas na vagi, došao sa Tomićem i umesto da ode, promenio radno mesto...strašno.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 18.10.2016
14:38

Ako mislis na nas poraz od njih tamo, nije on tada igrao za nas. Bajic jeste:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 19.10.2016
07:55

Da, protiv njih.

avatar
Anderton
Tuesday, 18.10.2016
21:24

ili protiv Kroacije, u nekoj petardi je bio aktivan učesnik, generalno teška rupetina.

avatar
magister
Tuesday, 18.10.2016
14:01

Možda to i prođe na ovakav način, ali je onda svakome ko pokušava da misli jasno da živimo u društvu u kome vlada zakon sile a ne sila zakona. Već mesecima gledamo kako menjaju strukturu skupštine i odlažu skupštine za momenat u kom će imati većinu i moći da izaberu nečije marionete da vladaju. Dok je okupacija - vladaju kvislinzi, i to je normalno.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 18.10.2016
13:02

Kako su to lepo osmislili, usudio bih se da kazem da je to cak i genijalno- plase ljude uvodjenjem prinudne uprave, a mozda smo i mogli da licimo na nesto da onaj zec Curkovic nije pobegao sa crte kad je bilo kljucno da ostane tu! Za one koji mozda ne razumeju, JSD Partizan je klinicki mrtvo, reanimacija sigurno nece dugo trajati, a nesto nisam ljubitelj vaskrsnuca sportskih klubova!

avatar
magister
Tuesday, 18.10.2016
19:41

Ne znam da je JSD Partizan mrtvo, nadam se da nije. Što se tiče prinudne uprave, a koja je razlika između prinudnog postavljanja kroz promene u skupštini i falš izbore i direktnog postavljanja uprave u ovoj situaciji. I u jednoj i u drugoj varijanti odlučuje onaj što odlučuje o svemu, a daj bože da ima makar prosečan IQ.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 18.10.2016
21:45

Klinicki je mrtvo, a zasto bi taj upotrebljavao svoju inteligenciju koja nije mala u korist Partizana? Nema razlike osim sto ce ovo drugo zeleti da predstave kao neminovnost, odnosno kao neku vrstu nuzne posledice do koje je doslo usled nase skandalozne nesposobnosti...

avatar
ZubA
Tuesday, 18.10.2016
12:59

Pa jos se nisu dogovorili ko ce da krade i kako ? 😂