Zajednica poručila: "Nema odlaganja!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.04.2017.
15:27
Izvor: Sportske.net, b92.net

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović negirao da je Vojvodina tražila odlaganje meča sa Zvezdom i poručio da od toga svakako neće biti ništa.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Derbi susret 3. kola plej-ofa domaćeg fudbalskog šampionata između Crvene zvezde i Vojvodine biće odigran u predviđenom terminu bez obzira na današnje poruke koje su stigle iz Novog Sada.

Direktor takmičenja Vladimir Bulatović izjavio je za "B92" da fudbalski klub Vojvodina nije dostavio zahtev za odlaganje utakmice i da zbog toga nema ni razloga da se vodi bilo kakva polemika.

"Nama takav zahtev nije došao. Raspored takmičenja je već potvrđen i klubovi znaju kada igraju. Iz Vojvodine nam se nisu obratili takvim zahtevom i mislim da on neće ni stići" kazao je Bulatović.

Predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina Dragoslav Vuković izjavio je ranije danas da je zahtev za odlaganje utakmice sa Zvezdom već upućen, a kao razlog za takav potez naveo je "pritisak koji Partizan vrši" na Novosađane.


"Ne, takav razlog jednostavno ne važi. Mene ne zanimaju te priče, to je između klubova. Oni znaju kakva prava imaju svi u ligi i to je to. Niko nam se nije obratio kada je u pitanju odlaganje utakmice" zaključio je Bulatović.

Kalendar takmičenja predviđa da utakmica 3. kola plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine bude odigrana u subotu, 29. aprila, a nakon najnovije izjave čelnika Zajednice superligaša očekuje se da po tom pitanju ne bude promena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Monday, 24.04.2017
18:06

Ovo nije u duhu fer pleja.Sad lale moraju da grizu da ne ispadne da su pustili ,sudija ne sme da pogreši...pogrešiće,a oni će zbog pritiska imati loš dan.To smo već gledali nekoliko godina u nazad ili u najmanju ruku neće znati otkud pad u drugom poluvremenu.Daj odložite ovu utakmicu za kraj jula posle Kairata .Titulu će oteti a trebaće im utakmice za podsticanje pobedničkog mentaliteta...

avatar
Monday, 24.04.2017
15:55

Terzić preko svog dugogodišnjeg saradnika Bulatovića mora da zataškava probleme koje pravi nespretni Vuković :D Ako je neko i sumnjao sad cela Srbija zna - Partizan šampion.

avatar
chaki
Monday, 24.04.2017
17:34

Samo psssst casu mleka...