Zagročić menja i sastav i taktiku!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.03.2015.
20:51
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Naslednik Zorana Marića na klupi Vojvodine Zlatomir Zagorčić najavio je da će već za vikend napraviti promene u sastavu i taktici koje bi trebalo da donesu "Lalama" drugi trijumf u prolećnom delu sezone.

fkvojvodina.rs/Ognjen Ademovski
fkvojvodina.rs/Ognjen Ademovski

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine dočekuju utakmicu 20. kola Jelen Superlige sa niškim Radničkim posle nedelju dana rada sa novim trenerom koji je nasledio Zorana Marića na mestu šefa stručnog štaba.

Zlatomir Zagorčić ističe da su ciljevi Vojvodine uvek jasni i da će njegova ekipa ići na pobedu na neugodnom gostovanju.

"Znaju se ambicije, a to su, naravno, visok plasman i pobeda u svakoj utakmici. Ekipu Radničkog poznajem dobro s obzirom da sam kao trener Donjeg Srema igrao protiv njih pre dve nedelje. Dobro smo ih prostudirali i upoznali ekipu sa njihovim kvalitetima" rekao je Zagorčić.

Doskorašnji trener superligaša iz Pećinaca već je imao priliku da sedi na klupi Vojvodine ali mu 2012. godine nije dato vremena da se dokaže.

"Mogu da kažem da sam jako zadovoljan kako su momci radili celu ovu nedelju. Zadovoljan sam sa apsolutno svakim pojedincem unutar tima, a ima ih 28. Pokazali su da može da se računa na svakog od njih" istakao je Zagorčić.

Za subotnji duel sa Radničkim iz Niša Zagročić neće moći da računa na Nina Pekarića i Janka Tumbasevića koji su suspendovani, a kako kormilar Voše tvrdi, biće još promena u sastavu i formaciji.

"Imamo peh u vidu kartona dva najiskusnija igrača, Pekarića i Tumbasevića, ali ne sumnjam u njihove zamene. Biče i određenih promena, kako u sastavu tako i u taktici" zaključio je Zagorčić.

Utakmica 20. kola Jelen Superlige između Radničkog iz Niša i Vojvodine igra se u subotu od 17 časova a prvi međusobni susret dva kluba u prvom delu sezone završen je pobedom Novosađana rezultatom 3:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke