Zagrebački ''Modri'' u stopu prate Zvezdinog vezistu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.10.2016.
09:35
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će na zimu još jednom pokušati da ostvare svoju dugogodišnju želju...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tokom letnjeg prelaznog roka, u medijima se u više navrata spekulisalo o interesovanju zagrebačkog Dinama za mladog vezistu Crvene zvezde Davida Babunskog.

Ovaj makedonski fudbaler bio je njihova želja i pre nego što se David preselio na Marakanu, a sada izgleda nameravaju da nadoknade propušteno i Babunskog konačno dovedu na Maksimir.

Ova tema aktuelkizovana je i ovih dana, posle istorijskog uspeha mlade makedonske reprezentacije, koja je uspela da izbori direktan plasman na Evropsko prvenstvo.

Makedonski portal ''Sportmedia'' preneo je da su predstavnici Dinama prisustvovali utakmici poslednjeg kola kvalifikacija na stadionu ''Filip drugi'' u Skoplju, gde je Makedonija savladala Škotsku sa 2:0 i overila plasman na EP.

Utisci Dinamovih skauta su verovatno bili povoljni, iako je bivša Barselonina nada propustila priliku da se upiše u strelce sa bele tačke, što možete da vidite u prilogu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 21.10.2016
21:56

Nek daju milion i da ga odnesemo u Zagreb,ionako ce Mmic posle uzeti jedno 5 miliona evra

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 21.10.2016
20:59

Ako Babunski ove godine ne izbori status standardnog prvotimca,nisam siguran da ostaje u Zvezdi,nazalost. Ali dobro,ako se nije istakao do sad, mozda bolje i za Zvezdu, Dinamo i za njega da napusti nasu Zvezdu.n Ja ipak mislim da ce Grof da ga forsira i da sansu vise u sledecim mecevima,kad bi on igrao bar svaku drugu utakmicu kao starter 2-3 meseca,mogli bi videti jeli odgovara Zvezdi ili ne.

avatar
Zvezdas Sampion
Wednesday, 19.10.2016
11:05

babunue majstore koristi ovu priliku prelazi u dinamo da te gleda cela evropa i svaki godine da igras sa evropskim ekipama zvezda nije klub za tebe valda ni si dosao da igras samo selske utakmice i da budes u bacen u prvi tim zadnik deset minuta za nekima u zvezde ti si izmislijo fudbal zato koristi ovu priliku a i nek bude na tvoj stetu mislim raskit ugovora sa mamicem u evropu bices drugi leoni messi

avatar
Anderton
Wednesday, 19.10.2016
10:44

Meni ovo liči na puštanje buve zato što ne igra. Ako ne može da igra u CZ, kako će u Dinamu gde je konkurencija još jača?

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 19.10.2016
09:58

Имају право да га прате али он остаје у Звезди.

avatar
Bato C.
Wednesday, 19.10.2016
09:57

Ko je ovde vidio bilo sta nek mi prepriča