Zagorčić: "Želimo pobedu, prihvatamo i remi"

Autor: Beta Beta
utorak 18.08.2015.
15:28
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Vojvodina Zlatomir Zagorčić rekao je da će njegova ekipa pokušati da savlada Viktoriju u Plzenju, ali i da bi bio zadovoljan i remijem uz postignut gol.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je danas da želi pobedu nad Viktorijom, ali da i nerešen rezultat u Češkoj ostavlja šansu njegovim fudbalerima za plasman u Ligu Evrope.

"Pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Bio bih zadovoljan da pobedimo, ali svaki rezultat sa postignutim golom, ili nerešeno, nam ostavlja šanse. Naravno, pobeda bi me najviše obradovala", rekao je Zagorčić.

Vojvodina će u četvrtak gostovati Viktoriji iz Plzenja, u prvoj utakmici baraža za Ligu Evrope. Zlatomir Zagorčić će na raspolaganju imati sve igrače.

"Igrači su spremni, imamo problema sa sitnim povredama i nadam se da će se to rešiti do utakmice. Ko bude bio maksimalno spreman, taj će istrčati na teren", naveo je trener novosadskog kluba.

Prema njegovim rečima, Viktorija je kvalitetna i ozbiljna ekipa.

"To je kvalitetna, disciplinovana i ozbiljna ekipa, što pokazuju rezultati u Evropi i domaćem takmičenju. Tim je koji mnogo godina igra zajedno, sa mnogo reprezentativaca", kazao je Zagorčić.

Fudbaler Vojvodine Danilo Sekulić rekao je da njegova ekipa želi da se nadigrava sa protivnikom.

"Idemo da se nadigravamo sa njima, da probamo da ostvarimo što bolji rezultat, pa da pred našom publikom dođemo do istorijskog uspeha", rekao je Sekulić.

Utakmica u Plzenju igraće se u četvrtak od 20.50.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke