Zagorčić već traži startnih jedanaest

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.06.2015.
17:59
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić nagovestio je da će u narednom periodu raditi na traženju najbolje jedanaestorice koji će početi prvi takmičarski meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine nalaze se na Zlatiboru gde se pripremaju za prva iskušenja u novoj sezoni koja su zakazana već za prvu nedelju jula.

Novosađani su u sredu odigrali prvu kontrolnu utakmicu protiv FAP-a iz Priboja a za nedelju je zakazan okršaj sa lučanskom Mladosti tokom kojeg će trener Zlatomir Zagorčić pokušati da sklopi sliku vezanu za prvu postavu.

"Već u nedelju igramo drugu kontrolnu utakmicu s ekipom Mladosti iz Lučana i u tom susretu neću deliti minutažu kandidatima za tim već ćemo lagano početi da definišemo sastav za prvu takmičarsku utakmicu koja je pred nama 2. jula" rekao je Zagorčić.

Početkom nedelje na treningu Novosađana dogodio se peh pošto se Saša Ćurko ozbiljnije povredio a da se to nije dogodilo sve bi bilo idealno.

"Prezadovoljan sam odnosom prema radu svih igrača, ali i visokim nivoom discipline. Nemamo puno vremena za ove pripreme, moramo da budemo veoma brzi i da u rekordnom roku stignemo do fizičke pripremljenosti, ali i željene forme za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope" poručuje Zagorčić.

Novosadski superligaš u ponedeljak će saznati ime rivala protiv kojeg će igrati u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope a do prve utakmice u tom takmičenju Zagorčićev stručni štab nastaviće da priprema ekipu za iskušenja koja slede.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke