Zagorčić: "U Novi Pazar po tri boda"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.04.2015.
20:30
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Strateg novosadske Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da njegova ekipa odlazi u Novi Pazar da u fudbalskoj atmosferi osvoji tri boda.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Osam kola pre kraja sezone u Jelen Superligi fudbaleri Vojvodine odlaze u goste Novom Pazaru sa kojim će se boriti za četvrto mesto na tabeli i ostanak u trci za izlazak u Evropu.

Novosađani su u prethodnom kolu poraženi na domaćem terenu od Napretka pa sa samo jednim bodom prednosti odlaze u Novi Pazar na megdan prvom pratiocu na tabeli.

"S obzirom da izlazimo iz utakmice sa Napretkom, gde smo poraženi, pripremali smo se maksimalno za utakmicu u Novom Pazaru gde će biti veoma teško, naročito jer se vraća publika na stadion, zbog koje se, u kranjem slučaju, fudbal i igra" počeo je izlaganje Zagorčić.

Strateg Vojvodine moći će da računa na Mijata Gaćinovića i Nina Pekarića, ali zbog kartona u konkurenciji za prvi tim neće biti Srđan Babić.

"Dosta smo analizirali Novi Pazar i njhov stil igre te se nadam da ćemo uspeti da ih savladamo i uzmemo željena tri boda" zaključio je Zagorčić.

Vojvodina je u prošlosti tri puta gostovala u Novom Pazaru a interesantno je da na tako "tvrdom" terenu ima pozitivan skor pošto je dva puta odnela čitav plen a jednom je poražena.

Prvi ovosezonski susret dva tima pripao je Vojvodini koja je slavila rezultatom 1:0 u okviru 8. kola. Sutrašnja utakmica zakazana je za 16 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke