Zagorčić: "Pobeda nema alternativu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.09.2015.
11:46
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić poručio je da će crveno-beli iz Novog Sada pokušati da ostvare novi trijumf u domaćem šampionatu i da takav pristup nema alternativu.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine sastaće se od 18 časova sa ekipom Rada u okviru 10. kola Superlige Srbije, a trener novosadske ekipe Zlatomir Zagorčić ističe da su ambicije njegovog tima dobro poznate javnosti.

"Ambicije i obaveze FK Vojvodina se vrlo dobro znaju. I na ovom meču ćemo ići na pobedu i za nas jednostavno druge alternative nema. Ove nedelje, igrači su radili fantastično. Imali smo ozbiljan razgovor nakon utakmice protiv Metalca a atmosfera među nama nakon toga je ponovo radna i odlična" rekao je Zagorčić.

Rad je jedna od retkih ekipa iz domaće lige koja nema negativan skor u duelima sa Vojvodinom. "Građevinari" su na 55 međusobnih susreta ostvarili 17 pobeda, koliko i Vojvodina, a 21 susret je završen remijem.

"Rad jeste nezgodan protivnik za Vojvodinu, ali na teren ćemo izaći sa ciljem da ga pobedimo" dodao je Zagoričić.

Trener Vojvodine imaće kadrovskih problema pošto za meč sa Radom ne konkurišu povređeni Pekarić, Puškarić, Meri i Ćurko.

Meč 10. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Rada na programu je večeras od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke