Zagorčić: ''Osim rezultata, nismo se osramotili...''

Autor: Beta Beta
četvrtak 20.08.2015.
23:50
Izvor: Beta

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da njegovi fudbaleri u večerašnjoj utakmici nisu uspeli da pariraju odličnoj ekipi Viktorije.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Vojvodina je ubedljivo poražena od Viktorije sa 3:0 u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

"Naišli smo na jednu zaista odličnu ekipu, koja je u prvom poluvremenu pravila pritisak i dominirala, pogotovo u prekidima, gde nam je stvarala mnogo problema. Jednostavno, nismo uspeli da ispariramo. Osim rezultata, nismo se osramotili, pokušali smo da igramo fudbal i mislim da je publika uživala", rekao je Zagorčić novinarima posle utakmice u Plzenju.

Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Novom Sadu.

"Nadam se da ćemo u Novom Sadu odigrati kvalitetnije i uspeti da pobedimo. Moramo da čvrsto verujemo u sebe i idemo napred, nije ovo tako grub udarac", kazao je Zagorčić.

On je dodao da ga nije iznenadio protivnik, koji je nekoliko dana pred susret promenio trenera.

"Viktorija nije igrala drugačije u odnosu na prethodne utakmice. Sve smo znali o njima. Jedino što je bilo drugačije je igrač sa brojem 17 (Hrosovski), njega nismo očekivali, a sve ostalo jesmo", naveo je trener novosadske ekipe.

Prema njegovim rečima je dodao da je njegova ekipa ubedljivo poražena zbog "dve kobne greške" u drugom poluvremenu.

"Nismo navikli na velike utakmice. Nismo bili uplašeni, nego nam nedostaje samopouzdanje i moramo da izrastamo iz utakmice u utakmicu", rekao je Zagorčić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 21.08.2015
09:24

Bogami, JESTE! Za nekoga ko je Sampdoriju pobedio cak 4-0 u gostima, jako ste razocarali! Imali ste mozda samo 15-20 minuta dobre igre kad je pao njihov tempo, a i da nije tako, dovoljan je i rezultat da se dobro zamislite na sta to lici. Gde je Peric? Ozegovic i Puskaric su bili ocajni...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 21.08.2015
20:14

Najgore je da kad im je pao tempo dobili smo 2 gola i sad je gotovo nemoguće da prođemo, mada ja još uvek verujem u ove momke, ako su mogli Sampdoriju 4:0 što ne bi i Viktoriju

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 21.08.2015
21:26

Dao sam ti plus, ali nema sanse zato sto je znatno kvalitetnija od Vojvodine i mislim da ce pobediti i u NS, a i kompaktnija od Sampdorije u ovom trenutku, ipak je rec o ceskom sampionu.

avatar
Ika
Friday, 21.08.2015
00:18

Treba to mnoooogo hrabrije!