Zagorčić: "Očekujemo plasman u treće kolo"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.07.2015.
17:51
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić poručio je da njegova ekipa neće potceniti letonski Spartaks ali da očekuje plasman svog tima u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine sa nestrpljenjem iščekuju novo evropsko iskušenje koje je zakazano za četvrtak od 20 časova i 30 minuta kada će na "Karađorđu" ugostiti letonsku ekipu Spartaks.

Nakon uspešno obavljenog posla u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope Novosađane čeka nešto lakši protivnik pa ne čudi što trener Zlatomir Zagorčić priziva plasman u treće kolo uz neophodan oprez.

"Očekujemo da prođemo u treće kolo kvalifikacija. Putem video snimaka, imali smo priliku da se upoznamo s rivalom i čeka nas težak duel s ni malo naivnim suparnikom. Moraćemo na terenu da pružimo maksimum i pripremamo se da to uradimo" rekao je Zagorčić.

Naredni rival novosadske Vojvodine biće Spartaks iz Jurmale koji je u prvom kolu kvalifikacija eliminisao podgoričku Budućnost ukupnim rezultatom 3:1, odnosno trijumfom koji je ostvaren u glavnom gradu Crne Gore.

"Letonci su u Podgorici pokazali koliko nepredvidivi i opasni mogu da budu. Tada su iskažnjavali praktično sve greške domaćina i pobedili sa 3:1, a na nama je da im to ne dozvolimo i da obezbedimo dobar rezultat pred revanš" dodao je Zagorčić.

Vojvodina je na startu kvalifikacija eliminisala MTK iz Mađarske istovetnim rezultatom kojim je Spartaks tukao Budućnost. Razlika je bila u tome što je Vođa na strani odigrala bez golova a onda je u Novom Sadu tukla Mađare rezultatom 3:1.

"Zamolio bih publiku da ponovo u što većem broju dođe na tribine našeg stadiona i pruži veliku pomoć igračima Vojvodine. Momci koji nose dres našeg kluba to su zaslužili dobrom igrom u prošloj utakmici i siguran sam da su se gledaocima pošteno odužili na sjajnoj podršci" poručio je trener Vojvodine.

Kada je kadrovska situacija u pitanju Zlatomir Zagorčić i dalje ne može da računa na povređene Nina Pekarića i Sašu Ćurka ali će u konkurenciji za duel sa Spartaksom biti novajlija Ognjen Ožegović.

Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Spartaksa zakazan je za četvrtak, 16. jul sa početkom od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko
Tuesday, 14.07.2015
19:45

Ajde Vosa. Ovakvi mecevi se moraju dobijati. Pobedama se obezbedjuju laksi protivnici za naredne godine...

avatar
Aleksandar El Matador
Tuesday, 14.07.2015
19:11

NAPRED VOŠO! NAPRED PARTIZAN! NAPRED ČUKO!!! ZA SRBIJU!

avatar
Zver Memphis
Tuesday, 14.07.2015
18:07

Nadamo se svi.