Zagorčić: "Na pobedu u revanšu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.07.2015.
20:12
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagoričić rekao je da samo polovično može da bude zadovoljan učinkom svog tima u prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope i najavio da će u revanšu crveno-beli ići na pobedu.

fkvojvodina.rs/Ognjen Ademovski
fkvojvodina.rs/Ognjen Ademovski

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak su remizirali bez golova sa mađarskom ekipom MTK u okviru prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Novosađana Zlatomir Zagorčić izjavio je nakon utakmice da samo polovično može da bude zadovoljan ostvarenim i najavio da će njegov tim na "Karađorđu" ići na pobedu.

"Nismo uspeli da zatresemo mrežu rivala, ali nismo ni primili pogodak. Zbog toga sam samo polovično zadovoljan učinkom, a u revanšu ćemo ići na pobedu, po svaku cenu" rekao je Zagorčić.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i MTK zakazana je za naredni četvrtak i biće odigrana na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Bolji iz ovog duela u drugom kolu će se sastati sa pobednikom dvomeča između Budućnosti i Spartaksa iz Jurmale. Prvi meč završen je trijumfom letonske ekipe rezultatom 3:1 na stadionu "Pod Goricom".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magionicar
Friday, 03.07.2015
20:59

napred voso lagano do 3 kola i vi i cuka .

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 04.07.2015
09:28

Pa i neće biti baš lagano, ali imamo šanse za plasman u 2 kolo.