Zagorčić: "Maksimalan pristup do kraja"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.05.2015.
21:37
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da će u duelu sa Radničkim 1923 Novosađani nastupiti u kombinovanom sastavu ali da to ne amnestira igrače od obaveze da daju svoj maksimum.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine kompletiraće sezonu 2014/2015 duelom 30. kola Jelen Superlige sa ekipom kragujevačkog Radničkog 1923.

Novosađani nemaju rezultatski imperativ pošto su već obezbedili plasman u Evropu ali trener Zlatomir Zagorčić smatra da je obaveza igrača da upišu pobedu na domaćem terenu.

"Iako smo pobedom nad Čukaričkim u prošlom kolu i teoretski obezbedili učešće u Evropi, za nas i ova utakmica ima takmičarski značaj iz prostog razloga što smo ove sezone izgubili mnogo utakmica na domaćem terenu. Imamo zadatak da u ovu utakmicu izađemo maksimalno motivisani jer će ekipa samo tako doći do potrebnog samopouzdanja" rekao je Zagorčić.

Vojvodina se kolo pre kraja nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli i bez obzira na rezultat neće moći da popravi ili pokvari plasman. Radnički 1923 je ispao iz lige ali je u prethodna dva kola ostvario trijumf nad Crvenom zvezdom i remi sa Jagodinom.

"Primetio sam da je Radnički u poslednjih nekoliko utakmica nastupio sa dosta mladih igrača, što je za rezultat imalo pobedu i remi u poslednje dva meča. Nemamo pravo nikoga da potcenjujemo već moramo da uđemo maksimalno ozbiljno u ovu utakmicu i, nadam se, zabeležimo pobedu" dodao je Zagorčić.

Trener fudbalera Vojvodine u nedelju neće moći da računa četvoricu standardnih prvotimaca koji su otputovali sa omladinskom reprezentacijom na Mundijalito koji se održava na Novom Zelandu, a u timu neće biti ni suspendovanog Danila Sekulića.

Utakmica 30. kola Jelen Superlige između Vojvodine i Radničkog 1923 zakazan je kad i sve ostale koje se igraju u poslednjem kolu, u nedelju od 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 23.05.2015
11:59

oDLIČNO ALI PRIPREMATE TEREN ZA PRODAJU IVANIĆA I DOBIJANJE ,,LICENCE,, A OPET DOLAZI NIKO