Zagorčić: "Druge nema, idemo na pobedu"

Autor: Miloš Marković
subota 22.08.2015.
15:22
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da igračima neće biti lako da se vrate u dobar ritam nakon teškog poraza u Plzenju ali da nema drugog izlaza nego da se u duelu sa Novim Pazarom "pojuri" pobeda i nova tri boda.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine vratili su se na domaći kolosek nakon teškog poraza u prvoj utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope koji su doživeli u Plzenju.

Uoči duela sa Novim Pazarom trener Zlatomir Zagorčić rekao je da igračima neće biti lako ali da će morati da pokažu snagu i spremnost da ostvare zacrtani cilj a to je novi trijumf na "Karađorđu".

"Prosto smo prinuđeni da idemo na novu prvenstvenu pobedu. Neće nam biti lako, nije to nikada, ali druge nam nema" kazao je Zagoričić.

Vojvodina je u četvrtak poražena u Plzenju rezultatom 3:0 a duel sa Novim Pazarom biće poslednja provera pred revanš sa Viktorijom.

"Igrači jesu umorni, ali sam siguran da u sebi imaju dovoljno snage i da su spremni da ostvare zacrtani cilj. Novi Pazar je borbena ekipa, koja ume i voli da se takmiči, ali se zna kakav fudbal nama odgovara i potrudićemo se da takav stil nametnemo i odigramo utakmicu na način na koji mi to želimo" dodao je Zagoričić.

Strateg novosadskog superligaša neće moći da računa na suspendovanog Igora Đurića, a pod znakom pitanja nalazi se i Ognjen Ožegović koji zbog lakše povrede nije trenirao nakon duela sa šampionom Češke.

"Videćemo još kakva je situacija s njim i, u zavisnosti od toga, proceniti da li će konkurisati za ekipu. Od ostalih igrača, niko se nije žalio na povredu ili neke zdravstvene probleme, tako da će mi svi biti na raspolaganju" zaključio je Zagorčić.

Utakmica sedmog kola Superlige između Vojvodine i Novog Pazara na programu je u nedelju, 23. avgusta od 19 časova na novosadskom "Karađorđu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke