Zagorčić: "Čuka, Letonci, pa tek onda Sampa"

Autor: Beta Beta
petak 17.07.2015.
17:45
Izvor: Beta

Starteg Vojvodine Zlatomir Zagorčić poručio je da njegova ekipa ima za cilj da ostvari još dva trijumfa pre no što dođe do eventualnog dvomeča sa slavnom Sampdorijom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je danas da očekuje težak meč protiv Čukaričkog, ali i dodao da njegova ekipa pobedom želi da počne novu sezonu u Superligi Srbije.

"Pred nama je još jedna teška utakmica. Čukarički je tim koji se nalazi u ekspanziji, o čemu najbolje svedoče rezultati koje Beograđani u poslednje vreme ostvaruju. U nedelju će snage odmeriti dve ekipe koje su u četvrtak pobedile u evropskim duelima, što utakmici sigurno daje posebnu draž", rekao je Zagorčić na konferenciji za novinare.

Vojvodina u nedelju od 19.00 dočekuje Čukarički u prvom kolu Superlige Srbije.

"Vojvodina u svakom susretu ide na pobedu i nema sumnje da će tako biti i u ovom duelu. Voleo bih da se ponovi sjajna atmosfera na našem stadionu i koristim priliku da pozovem gledaoce da u velikom broju dođu da prate derbi", kazao je trener Vojvodine.

Vojvodina je sinoć pobedila Spartaks sa 3:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i ukoliko eliminiše letonsku ekipu u trećoj rundi kvalifikacija igraće protiv Sampdorije.

Zagorčić je naveo da će, ukoliko dođe do duela Sampdorijom, njegova ekipa učiniti sve da napravi iznenađenje.

"Prvo treba da dobro odradimo gostovanje u Letoniji, pa ćemo tek onda da razmišljamo o duelima s Italijanima. Sampdorija je veliki klub sa sjajnom tradicijom, ali će se Vojvodina maksimalno suprotstaviti apsolutnom favoritu. Ponavljam, ukoliko izborimo pravo da igramo te utakmice, učinićemo sve da pokušamo da priredimo iznenađenje", rekao je Zagorčić.

Ukoliko prođu Letonce, Vojvodina će u prvoj utakmici, koja je na programu 30. jula, biti gost u Đenovi, dok se revanš igra 6. avgusta, na stadionu "Karađorđe".

"Treniramo za ovakve susrete, imamo svoje ciljeve i probaćemo da ih ostvarimo. Raduje me i činjenica da će eventualni dueli s Italijanima biti nova prilika da tribine stadiona 'Karađorđe' budu dupke ispunjene, a dvomeč sa Samdorijom za nas bi bio veliki ispit i izazov", naveo je trener Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke