Zagorčić: "Čeka nas težak posao"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.07.2015.
17:17
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić pozvao je Novosađane da podrže ekipu u revanš susretu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa mađarskom ekipom MTK pošto ne sumnja da njegove izabranike čeka težak posao.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak će imati premijeru pred svojim navijačima i to u meču koji će odlučivati o plasmanu u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nakon remija bez golova koji su "Lale" ostvarile na gostovanju mađarskoj ekipi MTK odluka o tome ko će u narednu fazu kvalifikacija pašće na novosadskom "Karađorđu".

"Ne očekuje nas lak posao u revanšu, ali bićemo spremni da odgovorimo izazovu. Bolje poznajemo tim MTK posle prve utakmice koju smo odigrali u Budimpešti i saznanja do kojih smo tada stigli nastojaćemo da iskoristimo u četvrtak uveče" rekao je trener Zlatomir Zagorčić.

Vojvodina je već u prvom susretu mogla do gola čime bi posao u revanšu bio značajno olakšan ali strateg crveno-belih iz Novog Sada ističe da će za plasman u drugu rundu biti dovoljno ponoviti pristup iz drugog dela prvog susreta odigranog na stadionu Ujpešta u Budimpešti.

"Način na koji smo igrali u drugom delu tog susreta, pravi je putokaz i za revanš i ubeđen sam da ćemo od prvog minuta delovati onako kako planiramo. Ostao je mali žal što već u Mađarskoj nismo realizovali neku od prilika koje smo stvorili, ali sam ubeđen da ćemo ovog puta u tome uspeti" objasnio je Zagoričić.

Kada je kadrovska situacija u ekipi Vojvodine u pitanju trener Zagorčić neće moći da računa na iskusnog Nina Pekarića i mladog Saše Ćurka koji je zbog teže povrede odsutan na duže staze.

"Zamolio bih Novosađane da u što većem broju dođu na tribine stadiona i pruže veliku podršku našem timu. Momci koji danas nose dres Vojvodine to su apsolutno zaslužili odnosom prema obavezama" zaključio je trener Vojvodine.

Uprava fudbalskog kluba Vojvodina obezbedila je besplatan ulaz na stadion "Karađorđe" za revanš susret prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koji je na programu u četvrtak od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke