Zaglebje konkretnije, evo kako su Bugari stekli prednost!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.07.2016.
19:03
Izvor: Sportske.net

Bugarski predstavnik stekao je gol prednosti u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali se mora priznati da je Zaglebje bilo mnogo bolji rival.

zaglebie.com/Tomasz Folta
zaglebie.com/Tomasz Folta

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan narednog četvrtka saznaće ime prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a nakon prvog susreta Slavije i Zaglebja bugarski sastav je bliži dvomeču sa crno-belima.

Pisali smo juče da je Zaglebje bilo bolji rival i da je bilo konkretnije kada su opasne situacije u pitanju, ali je domaćin na kraju posle greške jednog od igrača poljskog sastava stigao do vođstva.

Snimak najinteresantnijih detalja nije najbolji ali je dovoljan da se stekne uvid u tvrdnje da je Zaglebje bilo mnogo opasnije.

Na kraju je ipak slavila Slavija koja na revanš u Lubinu nosi gol prednosti, pa ostaje da se vidi hoće li Bugari odoleti na gostovanju Zaglebju i izboriti se za dvomeč sa Partizanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Saturday, 02.07.2016
00:15

Ma dobijce ih Zagleblje tamo,mada opet iznenadjenja su moguca,a to su dokazali Island protiv Engleza,i Velsani protiv Belgije. :)

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 01.07.2016
19:53

Ovaj što je snimao snimak, baš morao da jede i mljacka dok je snimao? :D

avatar
Povratak kraljaXXXIX
Friday, 01.07.2016
19:38

Svi smo znali (pisali) o tome da je Zaglebje bolji tim ali dešavaju se ovakve utakmice u fudbalu ali ne svake nedelje zato se nadam da će Slavija izdržati u Poljskoj i doći na megdan Partizanu. Oni koji tvrde kako su obe ekipe slabe jer nisu mnogo puta šutirale u gol rivala i slično zaboravlja da su pripreme u toku i da ekipe nisu u najboljoj formi pa su te stvari donekle razumljive za ovu fazu sezone. Partizan treba da reši još pitanje napadača i da mirno uđe u kvalifikacije.

avatar
čerčil Brod
Friday, 01.07.2016
23:33

Pa zar nije dosao Djurdjic? Vama treba stoper i levi bek

avatar
bobar84c
Saturday, 02.07.2016
02:36

Nema on pojma samo cita sta se desava kod nas