ZABRANA iz Benfike - STOP za Šaponjića, šta će biti sa Jovićem?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.02.2016.
11:50
Izvor: Sportske.net

Kako sada stvari stoje, Omladinska reprezentacija Srbije biće značajno oslabljena u predstojećem prijateljskom susretu sa selekcijom Španije u Staroj Pazovi.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Ta utakmica je na programu 2. marta, ali selektor Branislav Nikolić po svoj prilici neće moći da računa ubojiti tandem Ivan Šaponjić - Luka Jović!

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu FSS, Benfika je zabranila Ivanu Šaponjiću da se stavi na raspolaganje nacionalnom timu, jer u tom periodu Benfika B za koju trenutno igra bivši napadač Partizana, ima obaveze u Sekundi, a pod velikim znakom pitanja je i još jednog fudbalera lisabonskih ''Orlova'', Luke Jovića.

''Meč sa Španijom je za nas veoma važan, jer se radi o poslednjoj proveri pred mečeve u kvalifikacijama za odlazak na EP, ali kako nije termin FIFA, onda ni klub nema obavezu da pusti igrača.

S druge strane, raduje nas činjenica da će Lijanko Vojnović, momak koji igra za brazilski Sao Paulo, imati debi u reprezentaciji Srbije'',
izjavio je direktor mlađih selekcija FSS Mitar Mrkela.

Podsetimo, u kvalifikacijama za EP naši ''Orlići'' će odmeriti snage sa Francuskom, Danskom i Crnom Gorom (24-29. mart).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 25.02.2016
12:58

Nije fifa termin, ne vidim problem. Nesrecno jeste ali nazalost nisu u obavezi da nam. Udovolje