''Zaboravni'' Tole Karadžić

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.06.2015.
10:38
Izvor: Sportske.net, Sport

Zahtevi za njegovom smenom su sve glasniji, ali prvi čovek FSS Tomislav Karadžić je na to već navikao, pa mu ni ovoga puta takve inicijative ne kvare raspoloženje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Podsetimo, na jučerašnjoj sednici Izvršnog odbora FSS, Karadžić je pomalo i iznenadio najavom vanrednih izbora na svim nivoima, čime je na neki način udovoljio zahtevima opozicije, ali i pokazao da se izbora ne plaši.

Prema najavljenoj proceduri, prvo bi u julu trebalo da se održi vanredna Skupština i tada bi trebalo da bude potvrđena odluka o raspisivanju izbora.

Biće zanimljivo videti da li će Tomislav Karadžić još jednom uspeti da nadmudri svoje oponente, kao što je to, recimo, učinio i njegov nešto stariji poznanik, Jozef Blater, prvi čovek FIFA.

A kad smo kod Blatera, Karadžić je kao predsednik FSS učestvovao u prošlonedeljnom glasanju za izbor prvog čoveka FIFA, pa je novinare juče interesovalo kome je popularni Tole dao svoj glas.

''Verujte mi, čim sam izašao iz sale, zaboravio sam za koga sam glasao'', iskusno je uzvratio Karadžić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
D.Green4 Black&White
Tuesday, 02.06.2015
17:05

Tole umri na toj funkciji... samo nemoj dozvolis Terzicu,Covicu i slicnim moralnim gmizavcima da se docepaju tog mesta ....Pa nek pocrkaju od muke :)

avatar
ruud gullit
Tuesday, 02.06.2015
11:49

Nema sanse njega neko da makne. Ja verujem da ce biti predsednik dokle god on to bude hteo. A kako mi se cini to bi NAZALOST moglo da potraje.

avatar
Bata
Tuesday, 02.06.2015
11:14

Vreme je za penziju