Za Zvezdu se igra iz ljubavi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.03.2015.
13:18
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Mladi fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić ne samo da privlači sve veću pažnju igrama na terenu, već i pojedinim izjavama oduševljava brojne navijače ovog kluba.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Već smo pisali da se za talentovanog vezistu Crvene zvezde interesuje i nemački Menhengladbah, ali njemu je za sada najvažnije da ostavi što dublji trag u našem najtrofejnijem klubu.

Iako Zvezdu već godinama potresaju brojni finansijski problemi, za Mihaila Ristića su finansije još uvek u drugom planu.

On, za razliku od mnogih svojih vršnjaka, ima strpljenja, veruje da će se igrački kvalitet kad-tad isplatiti, ako ne u Zvezdi, onda u nekom bogatijem inostranom klubu.

S tim u vezi, talentovani fudbaler je u izjavi za ''Blic'' citirao i reči legendarnog Nemanje Vidića.

''Naše je da igramo, sve što zaradimo na terenu naplatićemo negde posle. U Zvezdi treba da igramo iz ljubavi. Kao što kaže Nemanja Vidić, svako od nas je sanjao dres Zvezde, a ne dres Reala ili Mančestera.

Tako prvo treba da se ostvarimo ovde, da igramo i ispunimo snove, a sve što dođe posle biće posao, da se radi i obezbedi se, a na kraju ćemo svi verovatno opet da se vratimo ovde, na Marakanu'',
objasnio je Ristić.

A do tada, Zvezda ponovo vodi ''večitu'' borbu sa Partizanom za titulu, trenutno ima četiri boda manje od najvećeg rivala, ali Ristić je uveren da će do direktnog duela sa crno-belima, prednost Partizana da se još više istopi.

''Gledamo sebe i ako budemo vezali pobede posle ove dve, siguran sam da možemo još da im se približimo pred derbi. A tada oni nama dolaze i bili bismo blagi favoriti. Naš teren, naša publika, pa bi bilo idealno da do derbija priđemo bar na tri boda'', zaključio je Ristić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 11.03.2015
14:19

Prema zivotu...

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 11.03.2015
15:03

Ne moze svako da igra za casove ljubavi kao Kinzi, Bertans, Klobucar i ostala kompanija, sta ces. :)

avatar
Wednesday, 11.03.2015
15:58

ali ima ko moze i ko vas je maltretirao zadnjih 15 godina ... mnogo ih je bilo koji su se izredjali na vama :)

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 11.03.2015
15:43

U svakom cvecu ima i korova i trnja, a Klobucar je cvece zla Hahaha