Za razliku od klupskih čelnika, Mihailo Ristić ne traži izgovore za Zvezdin pad na drugo mesto

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.05.2017.
13:09
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Konačno jedna izjava koja bi mogla da posluži kao primer i pravo osveženje u senci sve snažnijih prepucavanja na relaciji Zvezda - Partizan.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

I dok čelnici Crvene zvezde danima posle poraza od Voždovca optužuju Partizan, Fudbalski savez Srbije, pa i same Voždovčane da su njihove ''nečasne radnje'' doprinele Zvezdinom padu na drugo mesto na tabeli, fudbaler crveno-belih i mladi reprezentativac Srbije Mihailo Ristić pokazao je da razmišlja na drugačiji način i da razloge za neuspeh traži najpre u svom dvorištu.

On je na tu temu govorio u izjavi za ''Blic'', ne želeći da se bavi nekakvim zaverama protiv njegovog kluba, očigleno svestan da ekipa aktuelnog šampiona snosi veliku odgovornost zbog ''rokade'' na vrhu tabele i da je mogla i morala više ovog proleća.

To, naravno, ne znači da je izgubio nadu da Zvezda u preostala dva kola može da se vrati na vrh i odbrani titulu

''Sami smo krivi što smo prepustili vrh Partizanu. Ipak, verujem da možemo da odbranimo titulu. Moramo da pobeđujemo do kraja i da se nadamo da će naš rival izgubiti na nekom meču. Nadam se da će se to možda dogoditi u Nišu. Pritisak postoji jer smo svesni da ništa više ne zavisi od nas, ali to je tako kad nosite Zvezdin dres'', poručio je Ristić, koji je svojim majstorijama obeležio ubedljivu pobedu Zvezde protiv Mladosti iz Lučana (4:1).

Još kad bi se i mnogi drugi više bavili sobom i sopstvenim greškama, nego upornim traženjem izgovora za neuspehe...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KianyRiws
Monday, 15.05.2017
14:39

Bravo Risticu,dobro si rekao!Zvezda je sama kriva,a po meni kriva je Uprava jer su proslog leta doveli los igracki kadar.Trener je morao onda da reaguje.Zvezda je institucija i to bi trebalo biti nogima jasno.Igrajte kako dolikuje Zvezdinom imenu i nece biti nikada nikakvih problema.

avatar
Nscz65
Monday, 15.05.2017
13:40

Bolje cuti ti si kao fin a jel ima kod njih neko relan kao ti ?

avatar
LoleRava
Monday, 15.05.2017
14:07

Ne postoji,videli smo lazne moraliste na delu pre 15 dana,sve do jednog!