ZA PUNIJE DŽEPOVE - Crno-beli u subotu imaju ekstra motiv!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.03.2016.
21:53
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Tek prvi put u ovoj sezoni fudbaleri Partizana dočekali su ovakvu priliku!

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

S obzirom da su fudbaleri Partizana u prvenstvenoj seriji od tri uzastopne pobede (Radnički Niš 1:0, Voždovac 3:0 i Čukarički 2:1), u subotu će protiv surduličkog Radnika na svom terenu imati priliku i za četvrti vezani trijumf, što po klupskom pravilniku ima poseban značaj za crno-bele.

O čemu se radi, podsetio je generalni direktor kluba Miloš Vazura, a jasno je da prvotimci Partizana mogu da očekuju ''punije džepove'' u slučaju nastavka serije pobeda.

''Pravilnikom je predviđeno da igračima slede premije posle četiri vezane prvenstvene pobede, tako da će sigurno biti nagrađeni u slučaju da u subotu osvoje tri boda protiv Radnika'', potvrdio je Vazura, a prenose ''Novosti''.

Sama činjenica da Partizan tek u 28. kolu Superlige prvi put ima priliku da dođe do četvrtog uzastopnog trijumfa, dovoljno govori kako su crno-beli igrali ove sezone na domaćoj sceni.

Ipak, utisak je da im se pod vođstvom trenera Ivana Tomića forma polako popravlja, a da li je zaista tako, videćemo u subotu, kada u humsku stižu Surduličani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
quitttenkse
Wednesday, 30.03.2016
00:31

Za sada je samo Vazura nagrađen zbog neverovatnog zalaganja u savladavanju tople jagnjetine i hladnog piva na račun kluba. Ne bi on, ali drugi su uočili njegove vrednosti i zalaganje. Obraz kao đon od gojzerice.

avatar
El Buitre
Tuesday, 29.03.2016
23:47

Kolika je premija za Vazuru?

avatar
ParniValjak!
Tuesday, 29.03.2016
22:47
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 29.03.2016
21:59