Za Luća je slobodnjak pola gola!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.03.2016.
12:01
Izvor: Sportske.net

Argentinski internacionalac iz redova Crvene zvezde pokazao se kao sjajan izvođač slobodnih udaraca, a golom u susretu sa Jagodinom ušao je u probrano društvo.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sezonu iz snova i ne čudi što kao jedan od retkih neporaženih timova u Evropi crveno-beli u svojim redovima imaju igrače koji postavljaju rekorde.

Možda se nekima ne dopadaju poređenja Zvezdinih fudbalera sa igračima iz najjačih evropskih liga, ali činjenice i statistički podaci predstavljaju najbolje argumente za tako nešto.

Pisali smo da je Hugo Vieira postigao barem jedan gol na svakoj od prethodnih sedam utakmica Crvene zvezde, a Argentinac Luis Ibanjez takođe ima čime da se podiči.

Omaleni levi bek u subotu je postigao osmi gol u dresu Crvene zvezde a peti iz slobodnog udarca! Argentičneva levica predstavlja strah i trepet za protivničke golmana i učinak Luisa Ibanjeza takođe se može uporediti sa onim što rade najbolji igrači u Evropi.

Samo su dvojica fudbalera iz najjačih prvenstava Evrope postigli više pogodaka od Luisa Ibanjeza, kada se uzmu u obzir samo golovi iz slobodnih udaraca.

Lionel Mesi (Barselona) i Vilijan (Čelsi) postigli su po šest pogodaka iz slobodnjaka, a Lućo Ibanjez se trenutno nalazi na kvoti od pet golova koliko je dao i reprezentativac BiH Miralem Pjanić (Roma).

"Jesam najopasniji iz prekida, i volim kada mi drugovi obezbede makar taj jedan pokušaj na utakmici, ali uvek im kažem da mi je najbitnije da pobedimo, a ne da ja postignem gol" rekao je posle jučerašnjeg meča Luis Ibanjez.

Zvezdin Argentinac do sada je iz prekida "pelcovao" golmane Čukaričkog, Bačke Palanke, Partizana i Jagodine, a nema sumnje da mu je najdraži pogodak iz slobodnjaka bio onaj sa 150. "večitog derbija".

Pored sjajnog prekida Luis Ibanjez se ističe i svojim kvalitetima kada je reč o nameštanju pogodaka, pa je tako Lućo čak devet puta u tekućoj sezoni asistirao saigračima za gol.

Posle svega rečenog mora se konstatovati da je Zvezda napravila vrhunski potez dovođenjem bivšeg defanzivca Dinama iz Zagreba.









Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MasterFootball
Sunday, 06.03.2016
18:58

Solidan je jos fali da kazete novi mesi i treba igra za Argentinu

avatar
Eklatantni delija
Sunday, 06.03.2016
18:28

Koliko samo dislajkova od strane grobara, ispadose veci navijaci Zvezde od nas... Koliko vi ustvari nista ne znate, pricate o nepostojecim faulovima, pa treba postici gol iz prekida. Vama ni 10-15 penala po sezoni nista ne znace kad promasujete i prazan gol. Luco majstoree! :)

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 07.03.2016
00:53

Ja odbijam da povjerujem da ih je toliko zavidnih, ipak mislim da je to samo Revolt sa svojih 20ak nikova

avatar
zagar37
Monday, 07.03.2016
10:28

Ti mislis da mi promasujemo penale jer smo nubovi ili slucajno. Skoro svi ti penali su namerno promaseni. Nalozili ste se na Ciga-ligu... Jedva cekam da dodje neki vrh tim u LS ili LE i da Vas patosira. Tu ni pare ne pomazu

avatar
Nikola Domazet
Sunday, 06.03.2016
18:17

Najbolji strani fudbaler Zvezde u zadnjih 15 godina, ako ne i više

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 07.03.2016
21:37
avatar
Paolo Maldini 5 KS
Sunday, 06.03.2016
14:12

namjesteno je sve ovo...

avatar
Amar Zornic
Sunday, 06.03.2016
13:58
avatar
Sunday, 06.03.2016
13:05

Najbolji drugovi su ti sudije i lako je kad možeš da staviš loptu na mestu sa kojeg vežbaš na treninzima!

avatar
Don Silvio
Sunday, 06.03.2016
15:07

Nisi ti dobro video svaki put sutne sudija umjesto njega