Za istoriju - Rad debituje u Ligi šampiona, Bata Mirković ambasador!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.09.2015.
20:05
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Šampion Srbije u omladinskoj konkurenciji, ekipa beogradskog Rada, u sredu će imati svoj debitantski nastup u Ligi šampiona. Posebnu ulogu u celom događaju imaće i naš proslavljeni reprezentativac Zoran Bata Mirković.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Mlade nade beogradskog Rada u sredu će upisati svoj prvi nastup u elitnom evropskom takmičenju, a rival na premijeri biće im ekipa slovenačkih Domžala.

Ova utakmica je na programu u sredu od 14 časova na Banjici, a ulogu ambasadora kluba i promotera ove utakmice dobio je nekadašnji fudbaler Rada, Partizana, Atalante, Juventusa i naš dugogodišnji reprezentativac Zoran Bata Mirković.

''Počastvovan sam! Zaista, nemam reči da iskažem svoje zadovoljstvo potezom čelnih ljudi FK Rad. Nastojaću da na najbolji način promovišem klub, zemlju i meč koji će ući u klupsku istorije, jer smatram sebe delom Rada i njegove bogate istorije'',
istakao je Mirković tim povodom.

On je igračima Rada poželeo puno sreće i uspeha u ovom takmičenju, a svoja očekivanja izneo je i direktor omladinske škole Rada Željko Mijović, koji je naglasio da je najvažnije da mladi ''Građevinari'' u utakmicu uđu bez straha.

''Nema potrebe da bilo ko od tih dečaka strahuje, da brine šta nas očekuje. Treba da izađemo na teren i da se snagom volje i želje borimo za svaku loptu u svakom duelu. Jedino tako se stiče sigurnost i vera u sopstvene mogućnosti.

Ovi momci imaju kapacitet i kvalitet da se nadmeću sa Domžalama.

Niko od aktera ne može da ostane imun na atmosferu, huk sa tribina... Međutim, u centru pažnje mora da bude samo teren, namera da se nadmudri protivnik. U ovakvim utakmicama ekipa mora da bude spremna na svaku zamku'',
izjavio je Mijović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke