Vusljanin: "Borićemo se dok postoji nada"

Autor: Beta Beta
sreda 25.01.2017.
01:45
Izvor: Beta

Fudbaler Novog Pazara Irfan Vusljanin rekao je da će ta ekipa pokušati da se što bolje pripremi za nastavak takmičenja u Superligi Srbije i da je najbitnije da se što pre kompletira igrački kadar.

fknovipazar.rs
fknovipazar.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara pokušaće da naprave veliki podvig i izbore opastanak u Superligi Srbije iako nakon jesenjeg dela sezone tavore na poslednjem mestu, a klub se nalazi u teškoj situaciji.

"Uslovi za rad na Gradskom stadionu su veoma teški, ali prilagođavamo se. Trčimo po zaleđenoj podlozi i velikom snegu. Najbitnije je da se okupimo i provedemo barem 10 dana na pripremama, gde ćemo se uigravati kroz kontrolne utakmice", rekao je Vusljanin.

Novi Pazar je trenutno poslednjeplasirani tim elitnog takmičenja sa 12 bodova.

"U teškoj smo situaciji. Za ostanak će se boriti pet-šest ekipa, a odgovara nam što će bodovni učinak svima biti prepolovljen na kraju dvokružnog takmičenja. Borićemo se dok postoji nada", naveo je Vusljanin.

Osim Vusljanina, od onih koji su jesenas nastupali za Novi Pazar u trenažnom procesu su Mladen Živković, Mirsad Brunčević, Ervin Kačar, Denis Biševac, Lazar Pajović, Miloš Tintor, Ermin Ibrahimović, Miljan Mutavdžić, Aleksandar Đoković i Mehmed Avdić.

"Za početak priprema trčanje je normalno, ali jedva čekamo da počnemo da igramo fudbal. Najavljen je odlazak u Ulcinj sledećeg utorka, nadam se da će uslovi biti dobri, da ćemo se uskoro kompletirati i da sve biti kako treba", kazao je prvotimac Miljan Mutavdžić.

"Što se našeg kvaliteta tiče, teško je govoriti o tome dok ne stignu pojačanja. Potrudićemo se da ostanemo u ligi, a za to će možda biti neophodno i da nadmašimo sopstvene mogućnosti", dodao je on.

Superliga Srbije biće nastavljena 18. februara utakmicama 22. kola, u kojem Novopazarce očekuje gostovanje vodećoj Crvenoj zvezdi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antonio Candreva87
Wednesday, 25.01.2017
11:59

Zašto nigde ne pišete o tome da je Srdja Knežević pojačao fk Novi Pazar?