Vulićević zna recept: ''Hladna glava i vrelo srce!''

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.07.2014.
12:41
Izvor: Sportske.net, Sport

Sutra od 20:45 Partizan igra prvu zvaničnu utakmicu ove sezone u sklopu kvalifikacija za Ligu šampiona, a protivnik je HB Toršavn, ekipa sa Farskih Ostrva.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sutra će se od 20:45 u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na stadionu Partizana sastati domaći tim i HB Toršavn, ekipa sa Farskih Ostrva koju četa trenera Nikolića neće olako shvatiti, ako je verovati izjavama Miroslava Vulićevića.

Jedan od najboljih fudbalera Partizana u protekloj polusezoni istakao je da je potrebno ući mirno u taj susret i da ne treba srljati kako bi se postiglo što više golova.

Jedva čekamo da izađemo na teren i da pretočimo sve ono što smo radili tokom priprema u takmičarski duel.“, rekao je nekadašnji fudbaler ivanjičkog Javora i Vojvodine.

Uveliko se bavimo protivnikom, njihovim manama i vrlinama, ali smo svesni da će sve od nas zavisiti. Koliko god neko potcenjivao Farane, mi ih maksimalno poštujemo, svesni da ćemo ulogu favorita, od koje ne bežimo, morati i da opravdamo tokom 180 minuta.

On je još istakao da tim sigurno neće sagoreti u želji I da su spremni da odgovore izazovu na pravi način.

To je gotovo nemoguće, jer je ekipa u minulih nekoliko meseci zajedničkog rada izbalansirana na pravi način, prošla je mnogo toga zajedno i gotovo je naviknuta na sve situacije. Svi smo mi svesni važnosti predstojeće utakmice, ali i spremni da odgovorimo izazovu na pravi način.

Potrebno je biti miran, ući u meč hladne glave i vrelog srca i neće biti nikakvih problema. Imaćemo sigurno i veliku podršku naših navijača, što je samo motiv više da obradujemo sve one koji vole Partizan.”, istakao je Miroslav Vulićević u intervjuu za dnevni list Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke