Vulićević: "Vreme je da podignem trofej u Kupu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.05.2016.
19:26
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Desni bek fudbalskog kluba Partizan Miroslav Vulićević osvrnuo se na tekuću sezonu, govorio o svojoj povredi i povratku na teren, ali i o trofeju koji mu nedostaje.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Više od dva meseca čekao je Miroslav Vulićević kako bi ponovo odigrao takmičarski meč u crno-belom dresu, a javnost je složna u oceni da je odlično obavio posao na meču sa Radnikom.

Partizan je u Surdulici slavio sa 4:0 a iskusni desni bek sjajno je obavio svoje dužnosti, kako u defanzivi, tako i na protivničkoj polovini kada su crno-beli atakovali na gol Borivoja Ristića.

"S obzirom da nisam igrao dva meseca, mogu da budem zadovoljan svojom partijom, ali neka drugi sude o tome" kratko je prokomentarisao Vulićević svoje izdanje u Surdulici.

Pored toga što je neutralisao Samjuela Ovusua, desni bek Partizana bio je blizu postizanja gola, a iznudio je i penal koji ipak nije dosuđen iako Vulićević tvrdi da je nepropisno zaustavljen.

"Nisam igrač koji folira, mislim da je bilo kontakta, ali u tom trenutku sudija to nije video poput mene. Bože moj, svi pogrešimo. Sreća, pa te sve situacije nisu uticale na rezultat" kaže Vulićević.

Miroslav Vulićević je u tekućoj sezoni upisao 18 nastupa u crno-belom dresu, a od predstojećih mečeva posebno će mu biti bitno finale Kupa Srbije jer trofej najmasovnijeg takmičenja još uvek nije osvojio.

"Na žalost, to je trofej koji nemam. Do sada igrao tri-četiri finala, a i sa Partizanom sam izgubio trofej prošle sezone. Osvojeni trofeji u karijeri se  pamte, titula je titula, ali s obzirom da smo na korak od osvajanja Kupa Srbije, bilo bi lepo da ove sezone podignemo i taj trofej, jer mislim da zasužujemo ovim igrama" zaključio je Vulićević.

Partizan će do kraja sezone odigrati još četiri takmičarske utakmice, a u narednih sedam dana crno-bele očekuje duel sa Voždovcem na stadionu u Humskoj, a potom i finale Kupa sa Javor Matisom u Gornjem Milanovcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
EDO
Thursday, 05.05.2016
01:18

Vreme je da se Sale penzionise inace necemo dovesti pleja za evropu...

avatar
Fair Play
Wednesday, 04.05.2016
20:06

Najnesrećniji igrač koga sam ikada gledao.