Vulićević: "U Beogradu će sve biti mnogo bolje"

Autor: Beta Beta
sreda 19.08.2015.
08:25
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Miroslav Vulićević rekao je da u duelu crno-beli i BATE Borisova i dalje sve otvoreno i istakao da veruje da će u revanšu u Beogradu "sve biti bolje".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras na gostovanju od beloruske ekipe BATE Borisov sa 1:0 u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

"Šteta što nismo izdržali do kraja, mislim da smo mogli. Znali smo da ćemo imati neku šansu iako smo imali igrača manje, Andrija Živković je imao, nije dao gol... Došao je taj gol, možda pad koncentracije... I da je ostalo 0:0 morali bismo da damo gol u Beogradu ili dva. Sve je otvoreno", rekao je Vulićević novinarima u Borisovu.

Jedini gol na utakmici postigao je Mihail Gordejčuk u 75. minutu.

Crno-beli su meč u Borisovu završili sa deset igrača na terenu pošto je Marko Jevtović u finišu prvog poluvremena zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton.

"Mislim da je to bilo prestogo, mogao je da ga upozori, Jevtović je čak i bežao od igrača, ali je sudija to tako video... U revašu moramo da igramo oprezno, publika će nas nositi, ali ne smemo grlom u jagode, ne smemo da primimo gol."

"Sad smo videli gde možemo da ih napadamo, tako da će na našem stadionu i uz našu publiku biti mnogo bolje"
, naveo je Vulićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 19.08.2015
10:43

Situacija kod isključenja Jevtovića: Balažic u skok duelu sa njihovim napadačem, a Vulićević i Jevtović nepomično gledaju i očekuju ishod duela umesto da su odmah krenuli ka mestu događaja i skupili odbranu za slučaj da Balažic izgubi duel, da su to uradili Jevtović bi na vreme stigao da startuje i vertovatno ne bi ni napravio prekršaj. Bilo je nekoliko ovakvih situacija na utakmici ali u ostalim nismo kažnjeni. Sa onakvom igrom u 2p BATE je mogao samo iz prekida da nam da gol, a mi nismo mogli da odbranimo do kraja sve prekide. Osim prekid igru obavezno treba raditi na igru glavom, Fabrisio sa nekoliko metara od gola šutira glavom metar iznad, Jevtović je jednom skoro promašio celu loptu, kada treba da odigramo pas glavom do saigrača to obično bude pas njima u posed.

avatar
Volim Partizan
Wednesday, 19.08.2015
09:50

Samo napred moj Partizane

avatar
Srbija voli Zvezdu
Wednesday, 19.08.2015
09:32

Vule, ako u Beogradu bude sudio nas poznati internacionalac Milorad Mazic ma ima da ih oduvate.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 19.08.2015
09:06

pitanje je sve to..sinoc nismo imali imperativ i imali smo sansu iz polukontri i kontri..u bg moramo da napadnemo i pod pritiskom cemo biti,a tada nismo bas dobri..po meni je sinoc propustena velika prilika..

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 19.08.2015
08:35

Nemojte se zaliti na sudjenje, nije ono krivo, niti je presudilo sinoc, i dosta vise sa tim glupostima, mozda nam je ucinio cak i uslugu iako nismo doveli boljeg zadnjeg veznog. Nadam se da mogu da dopisem da to nije ucinjeno na vreme jer zelim da verujem da ce neko i doci u ovom prelaznom roku. Vule, majku mu staru, kako tako i ti da reagujes kod gola, sta se to desava sa nama i prekidima, sta radite na treningu, pobogu?! Mi kvalitet za LS nemamo, opet bismo imali 0-0-6 ili tek nesto malo bolji skor od toga (izuzetno tesko da bi pala neka pobeda, realno), ali ulazak je primaran cilj iz finansijskih razloga! Rano vodjstvo na JNA kao npr. protiv APOEL-a i mozda cemo i moci nesto da uradimo jer su u prednosti samo jedan gol za razliku od Kiprana, dajte vise da ruznu tradiciju prekinemo i da nam nas Hram jednom bude srecan i talican, Genk, AEL i Ludogorec su dolazili sa golom vise, recite STOP za 7 dana, zaustavite protivnika da nam se ne desi i cetvrta takva tuzna epizoda!