Vulićević: "Tek nas čeka pravi test"

Autor: Beta Beta
sreda 22.07.2015.
12:38
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Miroslav Vulićević rekao je da je njegova ekipa i u drugom meču dokazala da je bolja od Dile Gori i dodao da crno-bele u kvalifikacijama za Ligu šampiona tek čeka pravi test.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan se plasirao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je u utorak eliminisao gruzijsku ekipu Dila Gori.

Crno-beli su, posle pobede 1:0 prošlog utorka u Beogradu, i u revanšu u Goriju savladali protivnika sa 2:0, a strelci su bili Darko Brašanac u 37. i Abubakar Umaru u 64. minutu.

"Dokazali smo da smo bolji od Gruzina, ali smo naročito u prvih pola sata imali problema u odbrani. To ne sme da nam se ponavlja, jer će ozbiljnije ekipe umeti da kazne ono što nije Dila. S obzirom na broj stvorenih prilika možda smo mogli i ranije da postignemo gol, jer bi onda i nama defanzivcima sigurno bilo lakše", rekao je Vulićević novinarima u Goriju.

Partizan će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz duela između Steaue i slovačkog Trenčina. Rumunska ekipa je bliža duelu sa šampionom Srbije, jer je u prvoj utakmici, kao gost, slavila sa 2:0.

"Ozbiljan je to klub, šampion Rumunije, konstantno prisutan u grupnim fazama Uefa takmičenja. To je pravi test i ako smo prava ekipa onda je red da to i pokažemo", kazao je Vulićević.

"Pod jednim, vrlo bitnim, uslovom - da ne preskačemo obaveze. Ne smemo da zapostavimo prvenstvo, zato nam je od ovog trenutka prva misao Jagodina, pošto su bodovi u Superligi i titula koja nam je cilj način da obezbedimo utakmice kao što nas čekaju protiv Steaue", dodao je desni bek Partizana.

Bugarski fudbaler u redovima Partizana Valerij Božinov istakao je da crno-beli u narednim utakmicama moraju da poboljšaju realizaciju.

"Nije bilo lako kao što rezultat govori. Imao sam prvu šansu na utakmici i morao sam da je iskoristim. Generalno, u obe utakmice sa Dilom smo stvorili dosta šansi, što znači da moramo da budemo precizniji, da poboljšamo procenat realizacije, pogotovu što nas tek očekuju jači rivali. Važno je da je ekipa pobedila, ali svi mi u ofanzivnom delu moramo da budemo bolji", rekao je Božinov.

Partizan za vikend očekuje utakmica protiv Jagodine u drugom kolu Superlige Srbije, dok je prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu već sledeće nedelje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igor Tambur
Wednesday, 22.07.2015
14:46

Jevtovic na sredini pored njega nema prolaska pozitivno me iznenadio nama fali levi bek samo i igrač tipa Moreire

avatar
Poznavalac
Wednesday, 22.07.2015
13:10

Protiv rumuna ce se videti gde smo i sta smo.nisam optimis a jer se nismo pojacali dovoljno dobro,nedostaje nam zadnji vezni i plejmejker umesto jevtovica i babovica.

avatar
Bata
Wednesday, 22.07.2015
13:31

jevtović je odlično odradio svoj deo posla,a Babović je na ove tri odigrane utakmice bio naj opasniji po naš gol(moje mišljenje)

avatar
Nemanja Kun Novovic
Wednesday, 22.07.2015
16:50

Ne lupaj gluposti.. Svi ste uzeli Babovica na zub, a niko od vas nema veze s fudbalom.. Jak si mi ti navijac...

avatar
Antonio Candreva87
Wednesday, 22.07.2015
13:37

Mnogo si mi ti poznavalac kada trazis igrača umesto Jevtovića loptu šutnuo nisi