Vulićević spreman za duel sa Vojvodinom!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.04.2015.
11:11
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Desni bek Partizana Miroslav Vulićević dobio je dozvolu da se vrati u takmičarski ritam ali je povratak na teren, iz predostrožnosti, odložio za dve nedelje.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Da je vicešampion Srbije tokom zimskog prelaznog roka nije angažovao Bugarina Ivana Bandalovskog šef stručnog štaba Zoran Milinković skakao bi od sreće zbog vesti da je Miroslav Vulićević spreman za povratak na teren.

Petomesečna pauza zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata koju je desni bek Partizana pretrpeo jesenas u "večitom derbiju" okončana je pozitivnim izveštajem doktora Ulriha Beniša koji je u Augsburgu operisao Miroslava Vulićevića.

"Doktor Beniš je vrlo zadovoljan oporavkom i posle pregleda mi je rekao da sam potpuno spreman i da bih mogao odmah na teren" obelodanio je radosne vesti Miroslav Vulićević nakon povratka iz Nemačke.

Iskusni defanzivac boravio je u Augsburgu sa Partizanovim doktorom Ilijom Rosićem, a upravo je u dogovoru sa doktorima Benišom i Rosićem Vulićević odlučio da povratak na teren odloži za dve nedelje.

"Kad sam čekao pet meseci, sačekaću još 14 dana i – eto me ponovo na terenu. Poslušao sam ih, a po njihovim rečima, kad prođe taj period i uđem u puni trenažni proces, neću se više sećati povrede" zaključio je Vulićević.

Sve rečeno ukazuje na to da će Zoran Milinković već početkom maja, odnosno od gostovanja Vojvodini u okviru 26. kola Jelen Superlige, moći da računa na Miroslava Vulićevića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke