Vulićević izabrao najbolje aktere derbija - Jednog iz Partizana i jednog iz Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.03.2017.
11:11
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Iako je i sam dao veliki doprinos osvojenom bodu Partizana, kapiten crno-belih sebe nije želeo da stavlja u prvi plan.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Polako se sležu utisci sa 153. večitog derbija, a jedan od retkih čiji će se potez sa ove utakmice pamtiti jeste i kapiten Partizana Miroslav Vulićević.

On je konačno podsetio na onaj svoj najbolji period od dolaska u Partizan, kada je sjajno ''hranio loptama'' tadašnjeg najboljeg strelca crno-belih Petra Škuletića. Ovoga puta je u svm prepoznatljivom stilu sa desne strane ispalio ''teledirigovanu loptu'' ka Tavambi i Đurđeviću, ovaj drugi je bio malo koncentrisaniji i udarcem glavom je zatresao mrežu Filipa Manojlovića u 87. minutu za konačnih 1:1.

Posle meča, Vulićević je upravo Đurđevića imenovao za najboljeg Partizanovog igrača u derbiju, ali je istakao i čija mu se igra u protivničkoj ekipi dopala.

''Ako možemo da kažemo da je neko izrastao u junaka derbija  to je onda  Đuka, jer kada date gol u finišu meča, onda ste sigurno junak.

Igrao je čitavu utakmicu dosta dobro, nosio se sa njihovim štoperima, bio je najagilniji, najupečatljiviji i najvidljiviji na neki način na terenu.

Što se tiče Zvezde, Frimpong je dosta dobro odigrao s obzirom da je debitant. Ako treba da izaberemo po jednog igrača sa obe strane, to su njih dvojica'',
izjavio je Vulićević za klupski sajt.

Naravno, osvrnuo se i na svoj učinak.

''Možda mojih asistencija u  prethodnom periodu nije bilo kao pre, ali u poslednje dve utakmice sam vezao dve asistencije protiv Rada i sada u derbiju. Ispada da kako Partizan daje golove u 90. minutu i pred kraj utakmice, da ja asistiram za njih'', ističe Vulićević.

A kada je u pitanju ishod utakmice, Vulićević smatra da je Partizan mogao i više u subotu na ''Rajku Mitiću''.

''Osećanja  su i dalje pomešana. Istina da smo izjednačili pred kraj utakmice, ali  ostaje žal što nismo uzeli tri boda, jer mislim da smo bili bliži njemu. Ostaje taj gorak ukus  što nismo i prvo poluvreme odigrali kao drugo, gde smo bili bolji rival od Zvezde'', istakao je Vulićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kum013
Monday, 06.03.2017
17:41

Frimpong je me je iznenadio, delovao je povremeno nesigurno ali je u sustini bio uvek gde je trebalo , igrao jednostavno a i delovalo je dosta jednostavno,Petkovic je imao nekoliko lepih prodora i stizao je da zatvori pozadi, Plavsic zvrk ali pao u 2. poluvremenu i izdvojio bih Manojlovica. U Partizanu je Ostojic odigrao po meni doktorski, Milenkovic solidan, Djurdjevic grizao kao i uvek, Leo onako kao da je izgoreo malo u zelji, Everton korektno odigrao...ovi ostali ispod svojih mogucnosti

avatar
Anderton
Monday, 06.03.2017
13:07

Petković je bio dobar drugo poluvreme, zaustavio je Lea, Le Talek i Donald najveća snaga komšija, i Manojlović je odličan za svoje godine, nije meni Frimpong delovao tako sigurno.

avatar
MikiTheLegend
Monday, 06.03.2017
13:54

Le Talek i Petkovic? Evo vam i jedan i drugi za dzaba...

avatar
MikiTheLegend
Monday, 06.03.2017
22:14

Moze ali onda mora i Sikimic kod vas :D

avatar
Anderton
Monday, 06.03.2017
15:52

Može, uzmite Jevtovića i Kljajića zauzvrat. :D