Vule u Zvezdi - Koliko je realno?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.12.2016.
11:27
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Jedno od najboljih rešenja za Zvezdine probleme u odbrani mogao bi da bude Vukašin Jovanović, ali se postavlja pitanje koliko je realno da mladi reprezentativac Srbije ponovo zaduži crveno-beli dres.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mladi srpski reprezentativac Vukašin Jovanović još uvek čeka na pravu šansu u Zenitu zbog čega mnogi spekulišu da bi ove zime mogao da se vrati u Crvenu zvezdu.

Bivši fudbaler šampiona Srbije nastupa za drugi tim Zenita i tvrdi da sa tim nema nikakav problem jer mu je najvažnije da ima utakmice u nogama.

"Ne smeta mi ni najmanje što igram za drugi sastav, ja sam tražio da igram, kako bih imao utakmice u nogama i minutažu. Bilo mi je bitno da igram, najviše zbog reprezentacije. Uopšte mi ne smeta što sam u drugom timu" objasnio je Vule za "Kurir".

Kako još uvek nije navršena ni godina dana od kako se priključio Zenitu malo je verovatno da bi Crvena zvezda mogla da vrati Jovanovića na "Marakanu", izuzev na pozajmicu o čemu još uvek nije bilo reči.

"Uvek je prijatno kada matični klub, koji volim najviše na svetu, želi da me vidi u svojoj ekipi. To je za mene nešto posebno. Zasad, ipak, nije bilo razgovora sa ljudima iz Zvezde" poručio je Jovanović.

Vukašin Jovanović je ostvario transfer u Zenit 20. februara godine na izmaku, a Crvena zvezda je od njegove prodaje prihodovala 2 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Voja
Sunday, 25.12.2016
14:43

To bi bilo najpametnije resenje za Zvezdu ako se setimo kako je Vule igrao prsle godine u zvezdi zajedno sa Lukovicem i sada bi sa Le Talekom bio pravo rsenje za Zvezdu. Naci pouzdanog desnog beka i nZvezdi, naci resenje za prosuzetak ugovora sa Vierom i Zvezdi za prolec netreba nista vise. Na leto jos neko pojacanje za Evropu i to je to. Ali najvaznije u celoj toj stvari to ostvariti bez Bozovica. On je svoje npokazao i sve dalje sa njime vodi Zvezdu u propast.

avatar
jv
Monday, 26.12.2016
00:29

Sve je tacno, ali je nemoguce. Vule ima veliku platu i nece niko baciti 2 miliona, Viera ne ostaje, desni bek je dobra ideja, a Bozovic nazalost ostaje da nam upropasti jos jedne kvalifikacije.

avatar
neme
Sunday, 25.12.2016
14:35

Kome on treba pa nije mogao da igra ni pre decko nema pojma ,drugi tim Zenita -vrh,jos je i placen.

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 25.12.2016
12:35

Realno isto koliko je realno da nas pojača Švanštajger.