Vule: "Izvinio bih se 'severu' ako bih dao gol Zvezdi"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.06.2016.
11:07
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović otkrio je šta bi se dogodilo kada bi u skorijoj budućnosti u dresu Zenita zaigrao protiv crveno-belih i postigao gol.

fc-zenit.ru
fc-zenit.ru

Povezane vesti

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Vukašin Jovanović priprema se za novu sezonu u kojoj će konkurisati za prvi tim ruskog Zenita.

Govoreći za zvanični sajt ruskog kluba Jovanović se osvrnuo na svoj bivši klub i otkrio šta bi se dogodilo kada bi u budućnosti postigao gol protiv Crvene zvezde.

"Čak i protiv svog prvog kluba dao bih maksimum. Tamo sam postao igrač, klub mi je dao mnogo. Igrao bih protiv Zvezde, posebno u Beogradu. Ako jednog dana dam gol Zvezdi na Marakani, otići ću prema tribinama i reći - izvinite!" rekao je Jovanović.

Prethodnu sezonu u ruskoj Premijer ligi Zenit je završio na trećem mestu iza CSKA i Rostova pa će u nastupajućoj sezoni igrati u grupnoj fazi Lige Evrope.

Jasno je da do eventualnog duela Zenita i Crvene zvezde treba da se poklopi mnogo toga, a verujemo da bi "Delijama" i Vuletu Jovanoviću bilo draže da crveno-beli zaigraju u Ligi šampiona i da međusobni susret bude odložen do daljnjeg.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don.Mile
Saturday, 25.06.2016
11:52

kao Pizon i spanska serija sa OFK-om ...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 25.06.2016
13:02

15h00 Suisse : Pologne, a u 17h00 trening kiparskog Apolona